mai_kadowakiPolitia japoneza a arestat un somer in varsta de 25 de ani din Fukuoka, suspectat ca ar fi trimis scrisori de amenintare la adresa actritei Mai Kadowaki. Autoritatile au declarat ca suspectul, pe nume Satoshi Yamazaki, ar fi trimis cel putin una din scrisorile de amenintare primite de actrita la agentia ce o impresariaza, in noiembrie 2008. Mesajul include amenintari in genul „Iti voi omori parintii intr-o luna”, precizeaza reprezentantii politiei. Suspectul si-a recunoscut vina, spunand ca era un fan al actritei. Acesta ar fi citit pe internet si ar fi dat crezare acuzatiilor care circulau la adresa actritei cum ca ar fi avut o aventura. Ca fan, suspectul considera aceasta situatie un lucru de neiertat, in consecinta a recurs la a ameninta actrita. Politia a reusit sa identifice amprentele de pe scrisoarea de amenintare cu cele de pe o scrisoare a unui fan trimisa anterior sub numele lui real.

mai-kadowaki-1Mai Kadowaki, in varsta de 29 de ani, isi imprumuta vocea pentru dublarea personajelor din seriale animate sau din jocuri video. E faimoasa in Japonia ca incantatoarea voce de la radio a unei actrite care poarta ochelari si ale carei personaje, in anime-uri, in general apar infatisate tot cu ochelari. In Japonia, anime-urile sunt o adevarata industrie care angreneaza de la desenatori si tehnicieni pana la actori care dubleaza vocile personajelor. Dupa cum se poate vedea, acestia sunt extrem de populari in randul fanilor, in special deoarece pastreaza o stransa legatura cu fanii pe internet prin intermediul blogurilor, acestia nefiind mai mereu in lumina reflectoarelor precum actorii de film propriu-zis. Dintre serialele anime in care Mai Kadowaki si-a imprumutat vocea se inscriu „Ikki Tousen – Great Guardians”, „Blood+” sau „Fate/stay night”.

Articol realizat de cris999 © www.asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>