the-host-2Producatorii coreeni vor realiza un sequel dupa cea mai mare lovitura de box-office a unui film coreean din toate timpurile, „The Host”. Nu va fi un proiect oarecare, ci unul finantat de statul coreean, deci un proiect national. Agentia de Cultura Coreeana a ales „The Host” din 8 posibile protecte candidate pentru finantare din banii Agentiei, in acest an. Conform oficialilor acestei Agentii de stat, candidatii pentru realizarea acestui film au fost alesi pe baza calitatilor tehnice de cineasti, fondurile urmand a fi folosite nu pentru a acoperi costurile de productie, ci pentru a dezvolta tehnologia specifica pentru realizarea unui film spectaculos in urmatorii 2 ani.

„The Host” (2006) a strans 13 milioane de spectatori doar in salile de cinematograf din Coreea, filmul fiind un succes atat in Statele Unite cat si in China, piete cu potential. „The Host 2” a acoperit, deja, 6 bilioane woni din investitia in costurile de productie din Singapore. Filmul va fi o buna oportunitate pentru a demonstra nivelul ridicat al calitatilor tehnice cinematografice a cineastilor coreeni. Echipa care produce filmul lucreaza, in prezent, la un scenariu, intentionand sa lanseze productia in 2011.

Articol realizat de cris999 (c) www.asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>