Chiaki
Chiaki

Se pare ca actorul japonez Tadanobu Asano, in varsta de 35 de ani, are o alta femeie in viata lui. Acest zvon a aparut la o saptamana dupa anuntul oficial al divortului vedetei de muziciana Chara, acum in varsta de 41 de ani. Speculatiile asupra acestei relatii extraconjugale au aparut, poate nu va va veni sa credeti, dupa un act discret, anume dupa ce versurile noului single al cantaretei Chara au devenit publice. Melodia, intitulata „Breaking Hearts”, exprima, dupa cum reiese din versuri, o indoiala a unei femei la adresa unui barbat, vis-à-vis de dragostea lor.

Asano si Chara
Asano si Chara

Conform publicatiei japoneze Josei Seven, Asano s-ar fi apropiat de modelul pe jumatate american Diana Chiaki, in varsta de 21 de ani. Acestia au dat aparenta a doi indragostiti intr-un club pe care il frecventau, dar si ulterior, in timpul unei escapade alaturi de prietenii lor. La sfarsitul anului trecut, cand Asano era inca casatorit, cei doi au fost vazuti impreuna in plina zi intr-un restaurant frantuzesc, unde aparent dadeau impresia ca s-ar fi sarutat.

Asano a fost casatorit cu Chara din 1995, cei doi fiind cunoscut un cuplu extrem de fidel. Au avut doi copii, un baiat si o fata, care, de la pronuntarea divortului se afla amandoi in custodia lui Chara. Agentia de impresariere a lui Asano a comentat pe marginea articolului publicat in Josei Seven, spunand ca Asano si Chiaki sunt simpli prieteni, si ca prietenia acestora nu are nimic de-a face cu divortul. La randul ei, agentia de impresariere a lui Chiaki a declarat ca nu are cunostinta de viata private a modelului.

Articol realizat de cris999 © www.asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>