bae-3Starul Hallyu Bae Yong-joon preia conducerea in privinta exportarii culturii coreene prin intermediul unei carti proaspat scrise si a altor proiecte. „Keyeast”, firma specializata in promovarea culturii coreene in peninsula si in strainatate, la care Bae e un important actionar, a dezvaluit pe propriul sau site ca profiturile in prima jumatate a anului au depasit 9,5 bilioane woni. In mai, firma in care Bae e implicat a devenit cel mai important actionar al Digital Adventure, o companie japoneza de distributie de materiale cu continut digital, in Japonia. In aceasta luna, Bae va publica un eseu fotografic in Corea si in Japonia, facand reclama turismului in cele doua tari.

Actorul in varsta de 36 de ani va organiza un eveniment la care vor participa aproximativ 100.000 de fani din toata Asia, inclusive din China, Hong Kong, Taiwan si Singapore pe 29 si 30 septembrie pe Tokyo Drome. Partenera din serialul „Winter Sonata”, Choi Ji-woo, va fi alaturi de acesta pentru a promova o versiune animata a serialului lor de succes, care va rula la televiziunea japoneza din octombrie. Evenimentul va fi dublat de intentia „Keyeast” de a sustine promovarea artei populare a mestesugarilor coreeni prin intermediul expozitiilor si a diverselor publicatii. De altfel, presedintele acestei companii a declarat ca majoritatea profiturilor companiei din acest an se asteapta sa vina incepand cu luna septembrie.

Articol realizat de cris999 © www.asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>