jet-li-exercitii-fitnessSuperstarul chinez al filmelor de actiune Jet Li neaga zvonurile cum ca ar urma sa fie distribuit intr-un remake al filmului de succes din 1982 „Shaolin Temple”, care i-a lansat cariera. In aceste zile, vedeta a fost implicata intr-o campanie de promovare a exercitiilor de fitness „Wuji” in Beijing, in randul populatiei urbane din China. Intre vedetele care au participat alaturi de acesta s-a aflat si actorul Peter Ho. In momentul in care reporterii l-au intrebat pe Li in vederea obtinerii unei confirmari a implicarii sale in proiect, actorul a spus: „N-am auzit niciodata despre acest film.” Mai multe surse media au insinuate ca Jet Li ar fi fost in discutii pentru a interpreta rolul secundar din acest posibil remake.

Actorul, in prezent in varsta de 46 de ani, a debutat in lumea filmului pe cand era adolescent, interpretand personajul principal, pe calugarul Jue Yuan, in „The Shaolin Temple”. Filmul, numit dupa leaganul artelor martiale din China, din inima Chinei, in provincial Henan – templul Shaolin – nu doar ca l-a transformat pe Li intr-un idol al multor tineri, ci si a dat un impuls promitator practicarii kung-fu-ului in acel templu. De la acel film, Shaolin a devenit o imagine bine vanduta, un nume cu rezonanta in intreaga lume, o veritabila carte de vizita pentru China. Ultimele zvonuri sustin ca remake-ul la filmul din 1982 ar urma sa aiba planificat un buget de 200 milioane de yuani (aproximativ 29,3 milioane dolari), si ca Templul Shaolin si calugarii sai si-ar fid at acordul pentru realizarea de filmari in acea locatie.

Articol realizat de cris999 © www.asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>