green-hornet-451L-au pierdut pe Chow, dar l-au castigat pe… Chou. De acum este sigur: Seth Rogen si regizorul Michel Gondry l-au gasit pe noul Kato pentru productia lor „The Green Hornet”, iar acesta este nimeni altul decat cantaretul pop si actorul taiwanez Jay Chou. Chou este un necunoscut in Statele Unite, cu exceptia acelei categorii de americani care urmaresc filmele asiatice sau lumea muzicala asiatica. Chou a jucat in numeroase filme de succes, precum „Initial D”, „Curse of the Golden Flower” sau „Kung Fu Dunk”. Gondry a declarat: „Trebuie sa spun ca Chou este o optiune solida, si de vreme ce filmele lui s-au descurcat bine in Asia, trebuie ca e mai potrivit decat Stephen Chow sa-l secondeze pe Seth Rogen„. Nu a intarziat o reactie nici din partea lui Chou: „E o experienta coplesitoare sa accepti un rol care l-a facut celebru pe Bruce Lee. Nu voi incerca sa fiu acel Kato al lui Bruce Lee; voi incerca sa aduc propria mea interpretare acestei partituri„.
 

 

jay-chou-green-hornet-21In „Green Hornet”, Chou il va interpreta pe Kato, soferul lui Green Hornet, un expert in arte martiale. Rolul i-a adus celebritatea lui Bruce Lee, astfel ca toata lumea isi poate inchipui cat de dificil poate fi pentru un actor tanar ca Jay Chou, care probabil a crescut idolatrizandu-l pe Bruce Lee. In film vor mai juca Nicolas Cage in rolul negative, si Cameron Diaz in rolul iubitei lui Green Hornet. Columbia Pictures are programata premiera acestui film pentru vara lui 2010.

Articol realizat de cris999 © www.asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>