storm-warriors-secventaCu Aaron Kwok si Ekin Cheng in rolurile principale, filmul „The Storm Warriors” va fi lansat in cinematografele din Hong Kong la sfarsitul acestui an. Diferit de „The Storm Riders”, filmul va avea mai multe efecte speciale realizate pe calculator decat orice alt film de profil, incercand sa impinga filmele de arte martiale chinezesti spre noi culmi. Recent, interpretul personajului principal din film, Ekin Cheng, s-a aflat in Hong Kong pentru a marca debutul numaratorii inverse pana la data premierei, care va avea peste 150 de zile, la mijlocul lui decembrie. „Trebuie sa ai o imaginatie bogata pentru a face un film care implica efecte pe calculator. Trebuia sa ne imaginam efectele si sa punem suflet in interpretarea noastra. E foarte greu sa joci, in special in astfel de filme”, a spus Cheng.

„The Storm Warrirors” se anunta un blockbuster de exceptie, din distributie facand parte o mana de vedete ale filmului din Hong Kong. Pe langa Aaron Kwok si Ekin Cheng, din distributia filmului mai fac parte Charlene Choi, Nicholas Tse si Simon Yam. Filmul va avea premiera pe 17 decembrie 2009, concomitent in Singapore, China, Hong Kong si Malaiezia.

Articol realizat de cris999 © www.asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>