shu-qui-stephen-fengO neasteptata aparitie a actritei Shu Qi in balconul casei lui Stephen Feng, unde cei doi isi beau ceaiul de amiaza a fost surprinsa de paparazzi din Hong Kong. Revista din insula care a publicat recent fotografii ale momentului sustine ca cei doi isi dadusera o intalnire in mod special pentru a intra in zona vizuala a paparazzilor. Ambele parti au refuzat sa comenteze pe marginea acestui zvon. Dupa ce Feng a pus capat relatiei de 7 ani cu Karen Mok, in 2007, acesta a fost vazut navigand in apele teritoriale ale Hong Kong-ului impreuna cu Vivian Hsu, o starleta din lumea filmului, a muzicii si a modei din show-bizul din Hong Kong, extrem de populara in Taiwan si Japonia. Nici Feng, nici Hsu nu au clarificat situatia, nestiindu-se nici astazi daca a fost o intalnire sau o simpla iesire in larg a celor doi.

Conform surselor media din Hong Kong, Shu avea o intalnire in apartamentul lui Feng din Repulse Bay, unde actorul-regizor a gatit personal pentru invitatii lui. Shu a parasit apartamentul doar dupa ce s-a luat masa, ceea ce a dus la speculatii in privinta relatiei lor. Feng si Shu s-au cunoscut in 1998 in timp ce filmau „Bishonen”, si atunci zvonindu-se ca si-ar fi dat intalnire. De atunci au trecut 11 ani, iar cei doi au pastrat legatura, presa de scandal fiind cu ochii pe ei. In schimb, o alta parte din media sustine ca actrita nu ar fi luat in serios aceasta chestiune.

Articol realizat de cris999 © www.asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>