roshan-si-mori-1Barbara Mori a pus capat tuturor zvonurilor ce vorbeau despre o asa-zisa relatie a acesteia cu Roshan seniorul, spunand ca Rakesh Roshan, nimeni altul decat tatal starului indian Hrithik Roshan, intotdeauna o primeste cu bratele deschise in casa lui. In mai multe randuri, sustine aceasta, a fost invitata de familia Roshan la petreceri sau sa ia masa cu familia vedeta din lumea filmului indian. Vorbind, probabil, pentru prima oara legat de controversa presupusei relatii cu starul din filmul „Kites”, Hrithik Roshan, Barbara a recunoscut ca a fost tulburata emotional nu din cauza lui Hrithik, ci a sfarsitului relatiei sale amoroase de 2 ani de zile cu actorul mexican Jose Maria Torre.

roshan-si-moriVorbind fara menajamente de viata ei amoroasa, Barbara e de parere ca i se intampla asa ceva deoarece se indragosteste repede. Insa a adaugat ca „de data asta incearca sa nu se indragosteasca”, ceea ce a pus ziaristi de scandal in dilema, intrebandu-se la cine se poate referi actrita uruguayana. Dar a adaugat ca incearca sa fie ea insasi, India oferindu-i vindecarea spirituala pentru starea negativa prin care trece in viata.

Toate acestea se petrec pe fondul despartirii Barbarei Mori de Jose Maria Torre, dar si a zvonurilor legate de faptul ca sotia lui Roshan, Suzanne, ar dori sa divorteze din cauza presupusei aventuri a acestuia cu actrita de telenovele cu care a jucat recent in filmul „Kites”.

Articol realizat de cris999 © www.asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>