charlene-choi-modaO recenta prezentare de moda a readus-o in centrul atentiei (daca mai era nevoie) pe Charlene Choi (Ah Sa). Nu doar ca vedeta a aratat copiilor cum sa defileze pe podiumul de prezentare, ci l-a si invatat pe directorul firmei pentru care se facea prezentarea cateva cuvinte in cantoneza. Presa nu a scapat ocazia de a ii pune intrebari indiscrete. Astfel, intrebata daca intentioneaza sa procedeze ca Gillian Chung, care isi face injectii cu botox pentru a face ca picioarele sa arate mai slabe, Ah Sa a spus: „Momentan nu simt impulsul de a face asta si nici nu cred ca e necesar. Gillian e o persoana activa, care ca purtatoare de cuvant trebuie sa arate bine. Intotdeauna si-a dorit sa-si imbunatateasca forma picioarelor. Am intrebat-o daca a fost dureros, insa cel mai important e ca ea e fericita„.

In timpul evenimentului, prezentatoarea a intrebat-o pe vedeta care sunt cele 3 lucruri care au facut-o cel mai fericita in acest an ? Aceasta a spus: „Primul lucru e ca ma voi duce in Danemarca sa filmez o reclama. Al doilea e ca-mi voi folosi propriul nume pentru a-mi lansa un nou album.” Cat priveste al treilea lucru, aceasta a marturisit ca ar fi intalnirea cu Clive Owen la festivalul de film de la Shanghai: „Cand l-am vazut, nu mi-a venit sa cred ochilor. Cand am facut cateva poze impreuna, m-am simtit foarte fericita. Niciodata sufletul nu mi-a batut atat de tare !”

Articol realizat de Alin © www.asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>