fall-in-love-secventaLa cea de-a 62-a editie a festivalului de la Cannes, o data in plus piata de film din China si-a aratat roadele. Nu doar filmul de epoca „Confucius” sau „Storm Riders 2” a atras atentia distribuitorilor de film, ci si povestea de iubire din „Fall in Love with You in 7 Days”. Aceasta a atras interesul distribuitorilor de peste ocean intr-un numar neasteptat de mare. Poate si pentru ca filmul pretinde a fi un „Love Story” in varianta chinezeasca. Conform distribuitorilor de film din China, prezenti la standul de prezentare al productiilor chinezesti, la Cannes, asemanarile dintre posterul american si cel al versiunii chinezesti sunt proeminente. Multi distribuitori din diferite tari, cand au vazut posterul, au cerut mai multe detalii despre compania distribuitoare chineza. Se pare ca stilul chinezesc de a imita a asigurat pana acum succesul acestui film, cel putin 30 de companii de distributie intentionand sa cumpere dreptul de difuzare al filmului in tarile lor.

„Fall in Love with You in 7 Days” e regizat de regizorul din Hong-Kong Alfred Cheung, fiind al doilea film al acestuia filmat in China continentala. Filmul se afla inca in faza de productie, filmarile continuand in Beijing. In rolurile principale sunt distribuiti Mike He Jun Xiang, un star taiwanez care se bucura de mare popularitate peste Ocean, si Li Xiao Lu, actrita premiata la Golden Horse Award pentru „Cea mai buna interpretare feminina”. Se asteapta ca productia sa devina cel mai important film romantic chinezesc, cel putin al acestui an.

Articol realizat de cris999 © www.asiacinefil.com

 

 

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>