sarah-geronimo-in-hydABS-CBN, o retea de canale de televiziune importanta din Filipine, a achizitionat drepturile pentru un al cincilea remake dupa „Hana Yori Dango”. Cel putin asa apare pe pagina de wikipedia dedicata respectivei companii de televiziune, la proiecte viitoare. Insa se pare ca, spre deosebire de versiunea coreeana, care s-a inspirat din j-dorama, remake-ul filipinez va urma formatul lui „Meteor Garden”. Difuzat in 2001, „Meteor Garden” a fost prima adaptare pentru televiziune a benzilor desenate „HYD”. A devenit imediat un succes in intreaga Asie, in special in Filipine.

Nu e pentru prima oara cand Filipine realizeaza un remake dupa un serial de succes asiatic anterior. Anul trecut, filipinezii au lansat pe piata propria lor versiune a popularelor seriale coreene „My Girl” si „My Lovely Samsoon”. Cu succesul acestor remake-uri, producatorii filipinezi intentioneaza sa realizeze seriale inspirate si din „All About Eve”si „Full House”, ca si „Lovers in Paris” sau „Princess Hours”.Castingul pentru remake-ul serialului „HYD” nu a fost inca finalizat, insa se pare ca in rolul principal feminin va fi distribuita Sarah Geronimo (foto), o faimoasa actrita si cantareata in tara ei. Se pare ca Hallyu incepe sa fascineze atat de tare incat multe tari asiatice incearca sa imite modelul de succes coreean. Intotdeauna, insa, adevaratii cinefili vor aprecia calitatea originalului, restul fiind adaptari ale unor povesti la propriile realitati locale.

Articol realizat de cris999 ©

www.asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>