lee-byung-hunLee Byung-hun a fost votat cel mai ravnit iubit in Japonia, aflandu-se in fruntea unei liste ce include vedete din mai multe tari din lume. Actorul coreean este binecunoscut in intreaga Asie in special pentru prestatiile din Joint Security Area si A Bittersweet Life. Revista lunara CREA din Japonia l-a desemnat actorul numarul 1 dorit pentru o intalnire de catre femeile japoneze, dintre toti actorii de la Hollywood si din Asia. Dintre actorii de la Hollywood, cel mai bine plasat in acest top a fost Zac Efron din „Hairspray” si „High School Musical: Graduation”. Revista a prezentat cartea de vizita a acestuia in lumea filmului, participarea lui in cadrul UNICEF ca delegate special, educatia sa si limbile straine vorbite fluent (coreeana, engleza, franceza si mandarina). In plus, revista anunta ca Lee a castigat pentru albumul muzical pe care l-a lansat in Japonia premiul pentru „Cel mai bun artist asiatic” la cea de-a 23-a editie a „Golden Disk Awards”.

lee-byung-hun-1Publicatia remarca faptul ca cele mai multe roluri pe ecran ale lui Lee au fost principale si necesitau calitati fizice exceptionale. La Cannes, Lee a fost miscat pana la lacrimi cand a primit „standing ovation” pentru filmul in care a jucat, „The Good, the Bad and the Weird”. CREA a mentionat acest moment, dezvaluind latura sensibila a actorului.

In aceasta vara, „The Good, the Bad and the Weird”, impreuna cu alte doua filme ale lui Lee, „G.I Joe: The Rise of Cobra” si „I Come with the Rain” vor avea premiera in Japonia. Lee va fi prezent pe insula pentru a-si promova aceste filme.

Articol realizat de cris999 © www.asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>