Producţie: Coreea de Sud, 2008
Gen: Action, Crime, Thriller
Regia: Kyung-Taek Kwak; Ahn Kwon-tae
Distribuţia: Seung-won Cha, Suk-kyu Han

Regizorul Kyung-Taek Kwak (A love, Typhoon, Chingoo-Friend) si laureatul Festivalului de la Shanghai 2005 la categoria „Noi talente” pentru filmul My Brother, Ahn Kwon-tae, si-au unit fortele pentru a scoate „Eye for an Eye”, o productie exploziva in care o intriga bine conturata se imbina cu o prestatie de calitate oferita de protagonisti. In rolurile principale sunt distribuiti doi actori in voga in acest moment, Suk Kyu-han (Gingko Bed, Shiri, Green Fish, Christmas in August, The President’s Last Bang) si mai tanarul sau coleg, Seung-won Cha (Blood Rain, South of the Border). Inca un film de actiune reusit, cu multa tensiune si rasturnari de situatii, dar si cu niste imagini tot mai interesante datorita procedeelor tehnice avansate de care dispune cinematografia coreeana.

 

SYNOPSIS:

Bun venit in lumea hotilor rafinati si a jocurilor interlope de culise ! O masina ce transporta banii unei companii este jefuita in plina zi, cauzand o paguba de peste 1,5 milioane dolari unei companii finantate de o persoana cu legaturi in lumea interlopa. Cazul este relativ usor rezolvat de catre capitanul de politie Baek Sung-chan, un detectiv de elita noncomformist, satul de birocratie si de erorile judiciare ale sistemului. In pragul retragerii, acest caz ii ofera ocazia ideala pentru o iesire din scena triumfala. Insa pe cat de usor solutioneaza acest caz, pe atat de multe complicatii se nasc din asta.

 

Un film de actiune 100%, bine realizat, adreanalina la maxim si satisfactie garantata pentru toti amatorii genului.

 

 

Subtitrare in limba romana

2 Comments

  1. Un film foarte bun ,multa actiune si poveste interesanta.Ce incepe sa fie o spargere obisnuita a unei masini de carat banii se termina cu o razbunare neasteptata.

  2. Un film foarte bun ,multa actiune si poveste interesanta.Ce incepe sa fie o spargere obisnuita a unei masini de carat banii se termina cu o razbunare neasteptata.

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>