Han Ye-seul, supermodel coreean nascut in Statele Unite, a fost contactata de producatori de la Hollywood in vederea distribuirii in productii americane. Nascuta in 1982 la Los Angeles, Han Ye-seul (pe numele real Leslie Kim) a debutat la 22 de ani pe ecrane in miniseria pentru televiziune „Forbidden Love”. Doi ani mai tarziu a avut rolul principal intr-o alta miniserie, „Fantastic Couple”, in 2007 fiind distribuita in rolul principal din „Miss Gold Digger”, o comedie romantica care i-a pus in valoare frumusetea si talentul. Curtata de producatori, in prezent Han lucreaza la tele-drama „Tazza”, produsa de SBS, al carei prim episod a fost lansat la postul de televiziune in luna septembrie. Cea mai importanta casa de productie americana i-a cumparat deja un scenariu al unui film, pentru a o convinge de seriozitatea intentiilor sale. Se zvoneste ca actorul partener din film este unul extrem de cunoscut in intreaga lume.

            Dintre numeroasele vedete coreene, Han a fost cel mai insistent curtata de studiourile americane datorita abilitatilor sale in vorbirea fluenta a limbii engleze, dar si a frumusetii si carismei sale. Se pare ca tanara actrita, spun persoane din anturajul sau, asteapta momentul potrivit pentru o lansare in lumea buna a filmului. Cele mai multe actrite din aceasta zona a lumii intra pe cont propriu in astfel de colaborari, independent de companiile cu care au semnate contracte. Un lucru este cert: in acest moment, „Papusa Barbie”, cum a fost poreclita de presa coreeana, este cea mai curtata actrita de pe piata filmului asiatic, la Hollywood. Sa vedem ce ii va rezerva viitorul.

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>