Regizorul Jingle Ma si membri ai distributiei filmului „Mulan” – Zhao Wei si Chen Kun – au participat, sambata trecuta la o conferinta de presa in cadrul festivalului de film de la Cannes, incercand sa-si promoveze ecranizarea pe marele ecran a povestii lui Mulan. Zhao Wei, care a jucat rolul principal interpretand-o pe Hua Mulan a spus ca „Mulan” a fost cel mai obositor film la care a participat vreodata. „Ma trezeam in fiecare dimineata la 6:30 si toata ziua aveam parte fie de scene in care trebuia sa lupt, fie de scene in care trebuia sa plang. A fost o mare provocare”, a spus actrita. Cu toate astea, Zhao Wei e de parere ca a fost norocoasa ca a primit un astfel de rol. Aceasta a spus ca admira curajul lui Mulan: „Rolul solicita o mare incredere de sine. Simt ca, prin el, am devenit mai optimista si mai increzatoare in mine”.

Actorul Chen Kun il portretizeaza pe generalul care se indragosteste de Mulan, ajutand-o in cariera ei de razboinica. „Am descoperit ca in spatele unei femei extraordinare e, de asemenea, si un barbat de exceptie”, a spus acesta.

Un trailer de prezentare al filmului a fost proiectat la conferinta de presa. Yu Dong, presedintele companiei producatoare Poly-Bona Film, a declarat ca au fost vandute drepturile de distribuire a filmului in Germania, Turcia si Orientul Mijlociu, in timp ce cu companiile din Franta si din tarile vorbitoare de limba engleza negocierile sunt in curs.

Articol realizat de cris999 © www.asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>