„Speedy Scandal” este, sub aspectul incasarilor, cel de-al doilea film coreean al anului trecut dupa blockbuster-ul „The Good, the Bad and the Weird”, obtinand 41.281.917 dolari incasari, cu doar 2 milioane mai putin decat filmul sus amintit. Timp de 4 saptamani la rand, in toata luna decembrie (inclusiv de sarbatori), filmul a stationat pe prima pozitie in box-office. A fost o mare lovitura pentru producatori, mai ales ca bugetul filmului nu a depasit 1, 8 milioane dolari, din acest punct de vedere putand fi considerat adevarata lovitura a anului (mai mult chiar decat succesul verii, „The Chaser”). In rolurile principale, fanii il vor revedea pe Cha Tae-hyeon, actorul indragit din „My Sassy Girl”, „Lover’s Concerto”, „My Girl and I” sau din recentul serial „General Hospital 2”. Park Bo-yeong, interpreta rolului principal feminin, a devenit o mare vedeta in Coreea dupa acest film, rolurile sale anterioare nereusind sa o scoata din anonimat (The ESP Couple sau Our School E.T.). In plus, un actor copil de doar 6 ani (Hwang Seok-hyeon) are o prestatie induiosatoare, la debutul sau intr-un film.

Nam Soo Hyun (Cha Tae-hyeon) este un realizator la un post de radio national extrem de popular, avand o emisiune de dupa amiaza pe care o asculta multa lume. Da sfaturi radio ascultatorilor si reuseste sa se bucure de aprecierea acestora, mai ales ca, in calitate de fost membru al unei trupe de muzica, parea o persoana care mereu s-a tinut departe de scandaluri. In momentul in care un reporter bagaret al unei publicatii de scandal declanseaza un adevarat scandal public pe baza unei inregistrari video care compromite un actor in voga, Nam incepe sa se ingrijoreze.Avand o cariera stralucita si nepatata, cineva – cum ar fi acest reporter – ar fi putut foarte usor sa-i caute nod in papura sau sa-I „fabrice” un scandal, doar pentru a gasi un subiect potrivit pentru publicatia la care acesta lucra. Pe fondul acestei obsesii, se confirma vorba ca „de ceea ce te temi, nu scapi”. In viata lui de zi cu zi, in care ba mai dadea o intalnire unei tipe, ba isi mai trata cu aroganta colegii de la serviciu, apare o tanara, pe neasteptate. Acesta ii va da peste cap tot stilul de viata in cel mai neasteptat mod cu putinta, iar de aici se vor naste o multime de intamplari amuzante.

O comedie haioasa, pentru toate varstele, care ofera multe clipe amuzante si invataminte de viata. Filmul ideal pentru cei care vor sa se relaxeze si sa scape de stresul prea multor filme de proasta calitate facute la Hollywood. „Speedy Scandal” e alternativa perfecta pentru asta, o mostra despre cum se poate face un film de calitate cu bani putini si cu mult, mult talent.

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>