Prezentabilul star din filmul „Antique”, „The Naked Kitchen” si din serialul „Goong”, Joo Ji-hoon, in varsta de 27 de ani, a fost prins consumand droguri ! Este a doua stire socanta a acestui an din lumea filmului coreean, dupa moartea actritei Jang Ja-yeon din „Boys over Flowers” (despre care in curand vom avea un articol mai vast). Joo Ji-hoon a debutat ca manechin si ca actor in „Princess Hours” („Goong”). Avea tot viitorul in fata, fiind extrem de popular mai ales in randul admiratoarelor. De curand stabilise cu producatorii colaborarea intr-un nou serial, „Tokyo Tower”, care va incepe luna viitoare. Cu toate acestea, se pare ca vedeta s-a aflat intr-o stare de depresie datorata faptului ca nu a mai reusit sa joace intr-un serial care sa aiba succesul lui „Goong”.

Arestarea lui Joo Ji-hoon vine in continuarea unui val de arestari facute de politia coreeana, inceput in anul 2008. Au mai fost arestati pentru acelasi motiv si alte vedete de film, ce s-a dovedit ca-si procurau ecstacy din Japonia. Se pare ca in acest scandal mai sunt implicate 14 sau 15 persoane. Un trist sfarsit de cariera pentru unul din cei mai promitatori actori coreeni ai zilelor noastre. Aceasta demonstreaza o data in plus ca nu este greu sa ajungi in varf, ci mai greu este sa te mentii acolo. Doar caracterele puternice, care stiu ce inseamna modestia, echilibrul, cumpatarea si sa nu calce stramb reusesc sa ramana pentru totdeauna in sufletele fanilor lor si sa le castige recunostinta. Vom reveni cu noi detalii pe marginea acestui scandal, pe masura ce vor mai fi dezvaluite de presa din Coreea.

Articol realizat de cris999 © www.asiacinefil.com

8 Comments

  1. Sunt bulversata. Ji-Hoon e unul din marii mei favoriti si ii asteptam cu nerabdare noul serial. Spre deosebire de Hollywood, unde consumul de droguri nu inseamna neaparat oprobiu public si sfarsitul carierei artistice, in Asia un asemenea scandal inseamna intr-adevar ca i se inchid toate usile studiourilor si i se intoarce practic spatele. Pacat. E insa foarte adevarat ca presiunea ce se exercita in lumea showbizului in Asia e mult mai mare ca in Occident. Un alt mare favorit asiatic al meu spunea intr-un interviu ca de ani de zile, de cand e incojurat de succes, doarme doar cate 3 – 4 ore pe noapte si fura clipe de somn in masina sau intre doua intalniri. Asa ca nu ma mira ca Ji-hoon a ajuns sa apeleze la „sprijin” extern.

  2. Dar de ce a fost?Este! Este un actor foarte talentat si foarte dragut care din depresie a facult prostie…asta nu inseamna ca ii va fi greu sa-si remedieze imaginea dar daca va munci va reusi.
    Sunt multi actori buni in Coreea si el este printre ei…

    Ji-Hoon Fithing! 😀

  3. wai nu pot sa cred…tocmai ce am vazut serialul goong…si am ramas profund impresionata de el:X…ii actorul meu preferat!!nu pot sa cred ca asta va insemna pentru el sfarsitul carierei!!!:(((

  4. este un actor extraordinar chiar as intrazni sa spun ca este la fel de talentat ca le min ho.pacat ca a cazut asa brusc de pe rampa pe care si-o construise.mult noroc in cariera si saraghae

  5. MARE PACAT!Subscriu la afirmatiile Luciei. Multi dintre actorii coreeni isi incep carierele la varste foarte mici. Celebritatea ii prinde descoperiti, complet nepregatiti. Presiunea fanilor, a presei , vanatoarea paparazzilor le face viata imposibila. Unii ajung la disperare si recurg la gesturi disperate. pentru noi ceilalti este greu sa intelegem unele asemenea gesturi dar… ele exista. E mare pacat ca asa s-au pierdut si se pierd talente mari. PACAT!

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>