Populara vedeta japoneza Akina Minami (de doar 19 ani) se pare ca va fi interpreta principala din cel mai nou „Ju-on”. Minami, care pana in prezent a avut 4 aparitii fulgeratoare in 4 filme, fiind o obisnuita a reclamelor la televiziune si a showurilor de varietati, va avea primul rol principal din cariera tocmai intr-un film horror. Anteriorul „Ju-on” a avut in distributie nume grele ale filmului din insula japoneza, precum Chiaki Kuriyama (24), Megumi Okina (29) si Noriko Sakai (38). Seria de filme sub acest nume a devenit celebra nu doar in Japonia, ci si la nivel international. In 2004, regizorul Takashi Shimizu a realizat un sequel al filmului original „Ju-on” sub numele „The Grudge”, pentru publicul de peste ocean, devenind primul regizor japonez care a ajuns numarul 1 in box-office-ul american timp de 2 saptamani la rand.

Shimizu, care a scris si regizat filmele anterioare din aceasta serie, va superviza noul proiect, intitulat „Ju-on: the White Old Woman”. Au existat mai multi candidati pentru pozitia de regizor, dar in final cel ales sa regizeze noul film a fost Ryota Miyake. Filmul e programat a fi lansat in cinematografe in iunie 2009.

Articol realizat de Alin © www.asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>