Han Sun-hwa“Trebuie sa ies din zona mea de confort”, explica tanara actrita Han Sun-hwa intr-un interviu recent, gandindu-se la noua sa cariera. Fosta membra a unui celebru grup de fete – Secret, spune ca a trecut prin momente dificile in timpul ultimilor doi ani, facand si mai dificila alegerea de a se retrage din grupul care a debutat in 2009, sub indrumarea celor de la TS Entertainment si de a porni pe un nou drum, ca actrita.

Serialul de televiziune “Radiant Office” i-a oferit o buna oportunitate lui Han Sun-hwa, rolul Ha Ji-na permitandu-i sa invete mult.

Serialul a atras atentia telespectatorilor datorita descrierilor pline de sinceritate ale unor tineri care se straduiesc sa-si gaseasca locuri de munca si sa supravietuiasca in “jungla” dupa gasirea unuia. O tanara de 28 de ani care nu a reusit pana acum sa-si gaseasca un loc de munca stabil se satura de multiplele servicii cu jumatate de norma si, intr-un moment de slabiciune, incearca sa se sinucida, dar dupa salvarea ei primeste vesti si bune si rele – afla ca s-ar putea sa fie in ultima faza a unei boli terminale, dar reuseste sa obtina o slujba mult visata. Gandindu-se ca nu are nimic de pierdut, aceasta incepe sa abordeze slujba, dar si viata, intr-o noua perspectiva si cu o atitudine mai indrazneata. Un barbat de 38 de ani care este seful Departamentului de Marketing este un ahtiat dupa munca. Un barbat de 32 de ani care a picat de mai multe ori examenele pentru functionar public, ce nu poate sa acumuleze prea multa experienta de munca. Un tanar de 28 de ani ce vine dintr-o familie bogata si care are o educatie stralucita sufera de atacuri de panica, ceea ce il face sa piarda oportunitati de angajare.

“Nu am fost vreodata in postura de salariat, de muncitor, dar am putut sa ma regasesc in rol pentru ca am experimentat aceleasi dificultati si frustrari ca majoritatea tinerilor. Recent mi-am inceput cariera de actrita si inca am acea stare de anxietate, de stres, dar voi merge pana la capat pentru a ma adapta oricarui rol care imi va fi oferit in viitor.”

“Serialul m-a ajutat sa-mi depasesc limitele. Cred ca trebuie sa stiu de ce sunt in stare, ce pot sa fac, pana unde pot sa merg si am de gand sa iau lucrurile firesc, pas cu pas.”

Dupa ce a debutat cu un mic rol in “More Charming by the Day”, Han Sun-hwa a continuat in 2013 cu roluri in doua seriale, “Ad Genius Lee Tae-baek” si “God’s Gift – 14 Days”. In 2014 joaca in “Marriage, Not Dating” si “Rosy Lovers”, iar in 2017 a mai jucat in “Ice Mound”.

Articol realizat de chocolate_cleo – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>