Lee Na-young revine intr-un film independentActrita Lee Na-young (“The Fugitive: Plan B”) ia in considerare reintoarcerea pe marele ecran cu un rol principal intr-un film independent, “Beautiful Day”. Intitulat initial “Mom”, scenariul se concentreaza asupra unei mame si a copilului ei care are descendenti coreeni si chinezi, denumiti in popor “oamenii Joseonului”, drama urmand a depana o poveste a unor oameni nu prea des reprezentati pe ecrane.

Au trecut cinci ani de cand actrita a avut un rol in filmul din 2012, “Howling”, in care a avut rolul principal alaturi de Song Kang-ho (“Age of Shadows”), desi a mai avut scurte aparitii in filmul japonez “SPEC: Close” si “Woman, Man” din 2015, iar pe micile ecrane a jucat in 2010 alaturi de RAIN in “The Fugitive: Plan B”.

Filmarile la productia “Beautiful Day” vor incepe in a doua jumatate a acestui an. Lee Na-young s-a casatorit in urma cu 2 ani cu popularul actor Won Bin, avand un baiat de aproape 2 ani. Revenirea pe ecran a lui Won Bin se lasa insa asteptata, probabil afacerile imobiliare in care investeste fiind mai profitabile decat aparitiile in filme.

Articol realizat de chocolate_cleo – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>