Jung Jae-young intr-un serial coreean cu clone ucigaseIncepand din luna iunie, cei de la OCN vor difuza serialul “Duel”, in care fiica unui detectiv este rapita. Rolul principal va fi interpretat de actorul Jung Jae-young, acest rol fiind primul in doi ani, dupa rolul din “Assembly” din 2015, de la KBS2. In ultimii ani, actorul s-a concentrat mai mult asupra marelui ecran, jucand in doua filme ale regizorului Hong Sang-soo, “Right Now, Wrong Then” si “On The Beach Alone At Night”.

Detectivul Jeong Deuk-cheon este un detectiv respectat, cu multa experienta si care isi iubeste foarte mult fiica. Povestea serialului incepe cand detectivul este atras intr-un caz neobisnuit in care sunt implicate clone umane, folosindu-se de un singur indiciu: doi barbati cu acelasi chip au fost vazuti la locul crimei. Yang Se-jong va interpreta cele doua clone, dar inca nu s-au dat detalii legate de felul in care au fost create clonele si mai ales, de ce. O clona umana incepe sa ucida intr-un mod bizar, indepartand dupa ucidere, organele victimei. Personajul principal este atras in aceasta serie de crime, fiind acuzat pe nedrept, si porneste intr-o lupta contra cronometru pentru a-si salva fiica inainte ca aceasta sa fie ucisa.

Rolul fiicei detectivului va fi interpretat de actrita Lee Na-yoon (“Cheese in the Trap “, “Cinderella and the Four Knights”, “Voice”). Personajul negativ va fi interpretat de Kim Jung-eun (“Lovers In Paris”, “Lovers”, “I Am legend”, “Make A Woman Cry”), care va fi o procuroare lipsita de emotie.

“Duel” va fi difuzat din 3 iunie, dupa incheierea serialului “Tunnel”.

Articol realizat de chocolate_cleo – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>