Ji Chang-wook in Fabricated CityAu trecut 9 de ani de cand actorul Ji Chang-wook debuta la televizor, dar rolul din “Fabricated City” este primul rol principal dintr-un film, actorul preferand sa joace in seriale. Cu toate acestea, in 2017 alege sa joace rolul unui somer care este acuzat pe nedrept de crima, dupa ce printr-o intamplare nefericita se afla la locul crimei. Dupa ce realizeaza ca i s-a intins o cursa este ajutat de prietenii sai sa lupte pentru adevar.

Esti indragit pentru infatisarea placuta, dar te lupti cam in toate rolurile. Este vreun motiv pentru care alegi astfel de roluri?

Nu sunt sigur. Nu am ales vreodata un rol pentru ca erau scene de lupta. In “The K2” am avut rolul unui bodyguard, dar personajul meu a fost un indragostit care isi sustine iubita, din umbra. In “Healer” ma concentrez mai mult asupra adevarului si a convingerilor personajului care lupta impotriva oamenilor de la putere. Da, se pare ca am aparut in multe scene de actiune, dar nu a fost intentionat.

Ce simti fata de filmul cu care debutezi ca protagonist pe marele ecran?

Am vizionat versiunea finala a filmului la avampremiera si a fost ciudat sa ma vad pe ecran, imi transpirasera palmele. Dupa terminarea filmului, mi s-au pus multe intrebari, dar nu am putut raspunde cum trebuie. Parerea mea despre film nu trebuie sa fie subiectiva, dar cred ca a fost un film pe care cinefilii il pot vedea fara sa fie pusi in dificultate, desi scenariul vorbeste despre un subiect important. Povestea se desfasoara in mod firesc si este presarata cu multe scene comice.

Care a fost cea mai dificila scena?

Totul a fost dificil, atat fizic cat si mental. Scena in care am fost bagat la inchisoare a fost, din punct de vedere mental, cea mai dificila, era o atmosfera grea care m-a inconjurat din momentul in care am ajuns cu autobuzul la locul filmarii. Imediat m-am simtit posomorat, singur in celula, batut si mancand de pe podeaua rece ca gheata. A fost dificil.

Ji Chang-wook in Fabricated CityLa ce te-ai concentrat mai mult cand ai jucat acest rol?

Cel mai mult la situatia in care personajul meu a fost implicat. M-am pus in locul personajului meu si m-am intrebat cum m-as fi simtit daca as fi fost batut in inchisoare si cat de speriat as fi fost.

In acest an vei pleca in armata.

Da. Ar fi trebuit sa fac acest lucru cu cativa ani in urma, dar am fost prins cu rolurile pe care am fost norocos sa le primesc. Inainte, multi actori s-au confruntat cu perioade dificile dupa intoarcerea din armata, dar acum lucrurile s-au schimbat. Oamenii asteapta intoarcerea ta si nu esti uitat. Cred ca voi mai juca intr-un serial inaintea inrolarii, dar nu este ceva sigur.

Ce rol vrei sa joci, in viitor?

Vreau un rol intr-o comedie. Sunt trei lucruri pe care le iau in considerare cand accept un rol intr-un serial sau film. Daca scenariul este vesel, daca personajele au sarm si daca pot sa interpretez acel personaj. Cred ca as vrea sa incerc un personaj foarte bogat, in viitor.

Pana se va decide daca va mai aparea intr-un serial inaintea absentei motivate de 2 ani de pe micul ecran, Ji Chang-wook va aparea, probabil in a doua jumatate a acestui an, in filmul lui Kang Woo-suk, „Two Policemen”, unde alaturi de Sol Kyung-gu formeaza un cuplu de politisti ce actioneaza in slujba dreptatii in perioada Joseon. Pana una alta, „Fabricated City” a obtinut incasari de peste 15 milioane dolari la box-office, la 3 saptamani de la premiera.

Articol realizat de chocolate_cleo – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>