Ko So-young revine pe micul ecran in 2017Actrita Ko So-young se intoarce in aceasta luna pe micile ecrane intr-un nou serial, „Ms. Perfect”, dupa o absenta de 10 ani. Serialul va incepe din 27 februarie, despre revenirea actritei pe micul ecran vorbindu-se de aproape un an de zile.

Cunoscuta pentru roluri in care interpreteaza femei elegante si sofisticate, decizia de a interpreta in acest serial o femeie obisnuita, de varsta mijocie, a atras atentia. “In perioada in care ma gandeam daca e momentul sau nu sa ma intorc la actorie, am primit mai multe roluri de femei pline de farmec si feminitate, insa eu am vrut sa obtin un rol care sa transmita telespectatorilor ceva mai mult. De fapt, in realitate, eu nu sunt asa de pretioasa si chiar sunt o sotie care are 40 si de ani.”

Ko So-young, un star in devenire la sfarsitul anilor ’90, a luat o pauza de la actorie pentru a se putea ocupa mai mult de familia ei, dupa ce s-a casatorit cu actorul Jang Dong-gun, cu care are un fiu de 7 ani si o fiica de 3 ani. In acest timp, aparitiile televizate ale actritei s-au limitat la spoturi publicitare si la pictoriale, insa aceasta nu a iesit complet din atentia publicului, deoarece are o firma de moda. “Am fost ocupata sa-mi cresc copiii. A fost dificil, m-am casatorit cam tarziu si au fost putine persoanele carora le-am putut cere sfaturi despre cresterea copiilor. Copiii au crescut un pic, acum, asa ca am decis sa ma intorc la actorie inainte de a fi prea tarziu.” “Intoarcerea pe platourile de filmare dupa atatia ani a fost ceva care m-a energizat foarte mult.”

Viata de familie a unuia din idolii anilor 1990 este un subiect de care publicul pare a nu se satura. “Ne-am certat foarte mult, la inceput. Dar am invatat sa ne obisnuim unul cu altul. De aceasta data, sotul meu este cel care ia o pauza din actorie [in acest an, Jang Dong-gun revine dupa 3 ani de absenta si el pe marele ecran cu 2 filme, „Night of 7 Years” si „VIP”, dar la primul filmarile au fost finalizate in urma cu un an, iar la „VIP” acum 3 saptamani, deci intr-adevar anul 2017 va fi unul in care starul se va putea dedica familiei, suplinind absenta sotiei implicata in noul proiect], asa ca se ocupa el de copii.” “Cred ca, deseori, fanii vad doar partea fascinanta si stralucitoare a unei actrite, asa ca sper sa ma apropii mai mult de telespectatori cu acest rol mai obisnuit.”

Ko So-young a debutat in 1993 in serialul “Love Tomorrow” si a devenit la scurt timp reprezentanta generatiei sale. In 1994 a jucat alaturi de Jung Woo-sung in “The Fox with Nine Tails” care nu s-a bucurat de prea mult succes, dar rolul din “Beat” (alaturi de acelasi Jung Woo-sung) a inflacarat imaginatia multor adolescenti sud-coreeni de la acea vreme. Actrita a continuat sa joace in “If the Sun Rises in the West”, “Love Wind Love Song” si “Love”. In 2001 a ajucat alaturi de Lee Sung-jae in “A Day”, castigand premiul pentru Cea mai buna actrita la Premiile Grand Bell. Dupa alte cateva filme care nu s-au bucurat de prea multa atentie, actrita a decis sa ia o pauza in 2007, dupa serialul “Blue Fish”.

„Ms. Perfect” va fi difuzat pe canalul KBS in locul lui „Hwarang”.

Articol realizat de chocolate_cleo – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>