Moon Geung-young spitalizataCunoscuta actrita Moon Geun Young (“A Tale Of Two Sisters”, “My Little Bride”, “The Throne”) a fost internata de urgenta in spital si a fost operata la bratul drept.

Compania de impresariere a actritei, Namoo Actors, a declarat ca pe 1 februarie, Moon Geun Young s-a plans de dureri ce au aparut brusc in zona bratului drept si a fost dusa la spital in urmatoarea zi. Actrita a fost diagnosticata cu sindrom acut de compartiment, fiind necesara o operatie ce a avut loc in urmatoarea zi. Starea sa este monitorizata in permanenta, dar actrita va trebui sa mai faca operatii.

Sindromul de compartiment este o crestere a presiunii hidrostatice intr-un spatiu inchis osteofascial de la nivelul membrelor (o compresie a nervilor, vaselor de sange si a musculaturii din interiorul unui spatiu inchis-compartiment, din corp, de regula antebrat sau gamba.) Acest fenomen conduce la moartea celulara din cauza lipsei oxigenarii, vasele de sange sunt comprimate din cauza presiunii ridicate din acel compartiment. Acest sindrom este o urgenta medicala si poate conduce la lezarea permanenta a muschiului sau a nervului, determinand pierderea functiilor membrului afectat.

Declaratia de presa a agentiei sustine ca vineri, actrita a suferit o a treia operatie si ca in prezent se recupereaza dupa aceasta. „Din fericire, prognoza e buna, dar in cazul in care va avea nevoie de noi operatii, am discutat cu compania de productie si am decis sa-i anulam reprezentatiile de teatru din Daegu si Andong. Ne cerem scuze celor ce asteptau reprezentatiile acesteia si facem apel la puterea tuturor de intelegere.” Ca o coincidenta, in ultimul ei film, ale carui filmari au inceput in vara lui 2016, „Glass Garden”, actrita interpreteaza o cercetatoare in domeniul sangelui artificial… Moon Geun-young a mai avut probleme de sanatate in anul 2008, cand a fost lovita accidental de partenerul ei din „Painter of the Wind”, Park Shin-yang, pe platourile de filmare, cu cotul, fiindu-i fracturat nasul, insa de aceasta data lucrurile sunt mult mai serioase.

Articol realizat de chocolate_cleo – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>