Park Yoo-chun, scandal sexual incheiat cu bineIn data de 17 ianuarie, judecatorul Choi Jong din cadrul Curtii Centrale de Judecata din Seul a decis in favoarea actorului si cantaretului Park Yoochun, care a fost acuzat de viol in 2016, de catre o tanara femeie. Aceasta a fost condamnata la doi ani de inchisoare cu executare. Tanara face parte dintr-un grup mafiot din care mai fac parte si un tanar care a fost condamnat la doi ani si sase luni de inchisoare, si prietenul tinerei, care a fost condamnat la un an si sase luni.

Dupa ce a citit sentintele, judecatorul a explicat de ce a dat aceste sentinte: “Baia din locatia in care acuzata pretinde ca a fost violata are o incuietoare pe dinauntru. Tinand cont de acest lucru, este dificil de inteles de ce acuzata nu a parasit baia sau de ce nu a tipat dupa ajutor.”

“Mai mult, chiar si dupa ce acuzata a parasit baia, a decis sa ii tina companie lui Park Yoochun si sa stea alaturi de el si de prietenii acestuia, iar dupa ce Park Yoochun si prietenii sai au plecat, acuzata a fost vazuta razand si discutand cu un chelner, afisand o mina fericita pe chip. Toate aceste dovezi confirma suspiciunea ca acuzatiile de viol sunt false.”

“Din cauza acestui incident prin care Park Yoochun a fost descris ca un violator, in afara daunelor economice, imaginea publica a actorului si cantaretului Park Yoochun a fost iremediabil daunata, iar in acest moment cariera sa este serios pusa sub semnul intrebarii. Tinand cont ca acuzatii nu au facut nimic pentru a remedia faptele si au oferit in mod constant aceleasi scuze ridicole, merita o pedeapsa severa.”

In luna iunie 2016, prietenul tinerei impreuna cu un alt prieten au cerut bani de la compania de impresariere a lui Park Yoochun, C-JeS Entertainment, dupa ce aceasta s-a plans ca a fost violata de actor/cantaret (~$448,895 USD). Cateva zile mai tarziu, cei doi au amenintat ca vor da publicitatii detalii despre presupusa fapta a lui Park Yoochun. Cand au vazut ca planul lor nu a dat roade nici macar dupa ce l-au dat in judecata pe Park Yoochun, si-au retras plangerea si au declarat ca nu a fost viol ci un act sexual de comun acord.

Articol realizat de chocolate_cleo – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>