Solomons Perjury k-drama secventaUn nou trailer a fost dat publicitatii din partea producatorilor thriller-ului “Solomon’s Perjury”, o k-drama care va fi regizata de Kang Il-soo (“Jeon Woo-chi”), scrisa de Kim Ho-soo si bazata pe romanul japonez de mare succes scris de Miyabe Miyuki.

Intr-o dimineata de Craciun plina de zapada, liceanul Lee So-woo interpretat de Seo Young-Joo din “Golden Rainbow” moare, si colegul sau de clasa Bae Joon-young (Seo Ji-hoon din “Legendary Shuttle”) descopera cadavrul ingropat in zapada. Moartea neasteptata a tanarului socheaza intreaga scoala, dar cand elevii incep sa intrebe din ce cauza a murit colegul lor, autoritatile nu le ofera niciun raspuns. Acest lucru ii determina pe elevii speriati si suspiciosi pe adulti sa inceapa propriile lor cercetari pentru a descoperi adevarul despre misterioasa moarte a lui So-woo, si toate cercetarile sunt conduse de eminenta eleva Go Seo-yeon (Kim Hyun-soo din “Joseon Gunman”) a scolii, o eleva cu un mare simt al dreptatii. Aceasta descopera o scrisoare anonima despre moartea lui So-woo si devine din ce in ce mai clar ca adultii incearca sa ascunda ceva despre tragicul eveniment.

Teaser-ul incepe cu moartea brusca a lui So-woo. Corpul este gasit sub zapada si in fundal se aud voci: “Nu a fost sinucidere. Am vazut.” “Un criminal se afla printre noi.” Seo-yeon se intreaba de ce ea a fost destinatarul unei scrisori anonime si tatal ei o sfatuieste sa nu faca nimic. Consilierul juridic al scolii, jucat de Jo Jae-hyun din “Master of Noodle”, vrea ca totul sa ramana confidential si incearca sa limiteze cat de mult posibil publicitatea negativa, sfatuind pe toata lumea “sa se pregateasca.” Fiul sau, care este si el elev al scolii, are un secret ce-l doreste ascuns pentru totdeauna, insa devine implicat si el in caz. Seo-yeon spune ca procesul nu este ceva ce amuza elevii. “Si noi putem face ceva. De ce a murit? Putem sa descoperim noi.”

Din ce in ce mai multi elevi sunt afectati de acest caz: Han Ji-hoon (Jang Dong-yoon), Lee Joo-ri (Shin Sae-hwi din “Sweet Stranger and Me”), Park Cho-rong (Seo Shin-ae din “W – Two Worlds”) si Choi Woo-hyuk (Baek Cheol-min din “Kill Me, Heal Me”).

Serialul va fi difuzat incepand din 9 decembrie la JTBC. Anul trecut, producatorii japonezi au lansat 2 filme pentru marele ecran inspirate din acelasi roman.

Articol realizat de chocolate_cleo – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>