Yoo Seung-ho va juca in k-drama ruler master of the maskKim So-hyun din „Bring It On, Ghost” a confirmat acceptarea rolului principal in serialul „Ruler: Master of the Mask”, urmand sa joace alaturi de Yoo Seung-ho din „Remember”, serialul fiind difuzat de postul MBC.

„Ruler: Master of the Mask” este descris ca un serial romantic ce vrea sa aduca un aer de prospetime in industria serialelor de gen. Suntem in epoca Joseon, in anii 1700, in perioada „privatizarii” surselor si proviziilor de apa, evenimente care s-au intamplat cu adevarat. Yoo Seung-ho interpreteaza un print mostenitor singuratic care lupta impotriva unei organizatii secrete alcatuita din „antreprenori” bogati si foarte influenti, care doresc sa preia controlul surselor de apa. Kim So-hyun a fost distribuita sa joace rolul unei tinere femei inteligente si cu simt al dreptatii, al carui tata este executat la ordinele lui Yoo Seung-ho. Acest lucru o face pe tanara eroina sa porneasca intr-o misiune de razbunare, insa sfarseste prin a se indragosti de printul mostenitor. Se pare ca producatorii serialului mizeaza pe aceasta relatie de dusmani de moarte care sfarsesc prin a se indragosti unul de altul.

Yoo Seung-ho si Kim So-hyun au mai jucat impreuna in acelasi serial, desi nu au jucat in aceleasi scene: So-hyun a jucat versiunea din copilarie a personajului principal feminin din serialul „I Miss You” din 2012, iar Seung-ho a fost prietenul acesteia la varsta maturitatii. Dar au acumulat multa experienta jucand in alte seriale, precum „The Moon That Embraces the Sun” in care So-hyun a jucat rolul rivalei rele si pline de gelozie, si in „Rooftop Prince”, unde a fost o sora rea si geloasa pe propria sora. Seung-ho a jucat in seriale istorice in perioada adolescentei si nu este strain de roluri de printi, acesta jucand in roluri de regi in perioada copilariei in „Legend”, „King and I” si „Queen Seon-deok”. A jucat regi tineri in „King of Heaven” si „Arang and the Magistrate”.

„Ruler–Master of the Mask” va fi difuzat miercurea si joia la MBC, in prima jumatate a anului 2017. Filmarile vor debuta in decembrie.

Articol realizat de chocolate_cleo – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>