Park Hae-jin din Cheese in the TrapPark Hae-jin, ce va interpreta rolul principal in viitorul film „Cheese in the Trap”, a dezvaluit identitatea partenerei sale din fim. Pe 28 august, acesta a anuntat intr-o conferinta de presa ca actrita Oh Yeon-seo va accepta rolul personajului Hong Seol, spunand ca e foarte incantat ca va colabora cu aceasta. Hae-jin va relua rolul personajului Yoo Jung, pe care l-a interpretat in k-drama difuzata din prima jumatate a acestui an. „Ma bucur ca cineva potrivit pentru rolul Hong Seol a fost distribuit in film. Desigur ca Kim Go-eun a facut o treaba foarte buna in serial, dar ma intreb daca Oh Yeon-seo va putea crea un personaj independent, diferit de cel din serial.”, a spus Park Hae-jin. Producatorii filmului au tinut auditii in China si Coreea pentru rolul feminin, insa nu a fost gasit cineva mai potrivit ca Oh Yeon-seo. Actorul a mai adaugat ca echipa de productie tinteste o premiera a filmului anul viitor, in conditiile in care filmarile la el vor incepe la sfarsitul lui februarie 2017. In momentul de fata e tiparita o prima schita a scenariului, producatorii aflandu-se in cautarea… unui regizor.

Filmul preia moda japoneza a ecranizarilor dupa manga, bazandu-se pe un scenariu adaptat dupa un webtoon publicat in mediul online in 2010. Serialul a fost un succes atat in Coreea cat si in China, reusind, in Coreea, sa atinga recordul de serialul de weekend cu cel mai bun rating din istoria unei televiziuni difuzate prin cablu (7,6%). Ecranizarea pentru micul ecran a fost laudata pentru descrierea realista a vietii studentilor din Coreea, dar a fost criticata pentru unele deosebiri fata de webtoon, cei mai pretentiosi fani ai webtoon-ului ramanand dezamagiti de finalul original ales de producatori. Ceilalti membri ai serialului sunt in discutii cu producatorii, in vederea aparitiei si in film, cu exceptia lui Kim Go-eun, care nu va aparea in productie.

Articol realizat de cris999 – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>