Joo Won in OvertimePoate nu ar fi primul lucru care v-ar veni in minte gandindu-va la un nou rol pentru simpaticul Joo Won din „Yong Pal”, dar acesta a semnat deja contractul cu producatorii filmului „Overtime”. Desi titlul filmului te duce cu gandul la orele petrecute peste program, lucrand pentru un sef groaznic, filmul porneste de la ideea unei invazii a extraterestrilor. Da, extraterestri (si nu ne gandim la E.T). O armata secreta a rebelilor se vor infrunta cu „evil aliens” incercand sa isi elibereze tara (au ramas oare scenaristii in pana de scenarii istorice si acum incearca alte variante?). Filmul se asteapta a fi un alt blockbuster, alaturi de Joo Won urmand sa joace si Kim Kang Woo din “Silmido”, “The Treacherous” sau „Goodbye, Mr. Black” si Kim Sang Joong din „Jingbirok”. Regizorul acestui film va fi Kim Gun, regizor premiat cu filmul „Don’t Stop”.

Intr-o lume distopica, Coreea este cucerita de creaturi extraterestre ostile si o retea de rebeli porneste un razboi impotriva invadatorilor. Lupta va fi dusa de trei agenti ai fortelor speciale, cuprinzand doua perioade (un fel de „Signal”, mai putin transmisiunile prin walkie-talkie). Kim Sang Joong este un agent veteran din trecut si Joo Won este noul recrut din prezent. Kim Kang Woo este cel care ii pune in legatura pe cei doi, fiind un „hoobae” (termen de politete coreean ce se refera la un coleg mai tanar ca vechime in acelasi domeniu sau varsta) pentru Kim Sang Joong si „sunbae” (termen de politete coreean ce se refera la un coleg mai varstnic ca vechime in acelasi domeniu sau varsta) pentru Joo Won. Personajul lui Kim este descris ca un agent strict si rigid.

Avem de-a face cu trei actori buni, cate unul pentru fiecare generatie, ceea ce va atrage cinefili de toate varstele si ramane de vazut daca bugetul filmului va permite o grafica computerizata de calitate, in raport cu distributia de cinci stele.

Odata cu serialul “The Bridal Mask”, Joo Won pasea pe culmile celebritatii in Coreea si nu numai, urmand sa apara in alte seriale si filme precum “7th Grade Civil Servant”, “Good Doctor”, “Yong Pal” sau “Don’t Click” si “Fatal Intuition”. Mai mult, actorul va juca in noua versiune a celebrului “My Sassy Girl” in 2017 si a cucerit definitiv inimile coreenilor facand parte din a doua seria e celebrei si longevivei emisiuni “1 Night 2 Days”.

Kim Sang Joong este un actor prolific, capatand multa experienta in filme si seriale precum “Princess Hours”, “City Hunter”, “The Chaser” sau cel pentru care a si fost premiat in 2015 la Premiile APAN, “Jingbirok: A Memoir of Imjin War”.

Filmarile la „Overtime” au inceput deja, fiind planuit ca filmul sa apara in cinematografe la sfarsitul anului.

Articol realizat de chocolate_cleo – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>