Jeon Hye-bin in With or without youUn film despre o iubire realista ruleaza in cinematografe din 29 iunie, in rolul principal jucand actrita Jeon Hye Bin care se bucura de o renastere a carierei sale cu ajutorul celui mai recent serial in care aceasta a jucat, „Oh Hae Young Again”. Interpretand-o pe „Pretty Oh Hae Young”, actrita a primit recenzii pozitive si mult sprijin pentru rolul secundar.

In noul sau film, „With Or Without You”, Jeon Hye Bin interpreteaza rolul lui Woo Yeon Yi, o fosta actrita ce viseaza la o reintoarcere pe ecran, plina de stralucire si succes si totodata la o atentie deosebita din partea industriei de divertisment. Woo Yeon Yi intalneste un barbat mai tanar decat ea numit Oh Sun Jae, jucat de Shin Min Cheol din „No Breathing” si se indragosteste fulgerator de acesta. Personajul masculin este un fost asistent de regie, dar care are un mare vis, acela de a deveni producator de filme. Cei doi se casatoresc, dar divorteaza aproape imediat.

Totusi, pentru ca cei doi muncesc in acelasi domeniu si din cauza unor probleme din viata reala precum chiria, decid sa nu traiasca separat si continua sa locuiasca sub acelasi acoperis, ca prieteni, si din cand in cand ceva mai mult. Cand un scenariu scris impreuna de cei doi este ales pentru un film, acest lucru devine un catalizator in relatia dintre Yeon Yi si Sun Jae.

Filmul exploreaza aspectele pragmatice ale despartirii de partener, jena ce intervine atunci cand trebuie sa explici anumite lucruri ce nu ar trebui stiute de altii si mai ales problemele legate de sentimentele de iubire ramase chiar dupa separare.

„With Or Without You” este un film realist despre societatea moderna a zilelor noastre, problemele ce intervin intr-o poveste de iubire, dar mai ales de cum sunt aceste probleme abordate.

(Sursa: dramabeans)

Articol realizat de chocolate_cleo – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>