Lee Young-ae in Saimdang din octombrie 2016 la SBSMult asteptata intoarcere pe micile ecrane a actritei Lee Young Ae despre care se vorbeste de aproape doi ani, dupa un hiatus de treisprezece ani, se va intampla, in sfarsit, din luna octombrie. Cei de la SBS au anuntat ca serialul istoric “Saimdang” va fi difuzat la final de saptamana, primul episod urmand a fi transmis in luna octombrie (acest lucru depinde de modul in care difuzarile de seriale sunt afectate de transmisiunile speciale de la Jocurile Olimpice din Rio de Janeiro din august).

Produs de Group Eight, “Saimdang” spune povestea unei femei pline de curaj ce devine o poeta recunoscuta in perioada Joseonului, cand femeile erau vazute ca fiinte de nivel inferior. Lee Young Ae va juca dublu rol, fiind Shin Saimdang, dar si un reputat profesor de istorie al timpurilor noastre ce afla de aspecte nestiute ale vietii neconventionale duse de Saimdang. Acest serial va lega cele doua perioade folosindu-se de prezent pentru a se lipi de o poveste veche din istoria Coreei, intr-un mod similar interesantului “Possession” din 2002.

Personajul principal masculin, ce va juca rolul barbatului ce se indragosteste de Saimdang, este jucat de Song Seung Heon, acesta fiind un spirit liber, un Gatsby al perioadei Joseon, ce se indragosteste de Saimdang cand aceasta ii apare brusc in fata ochilor, in fata casei sale.

Acest serial va fi produs in totalitate inaintea difuzarii si va avea 30 de episoade. Se spune ca filmarile sunt aproape de final si ca editarea va incepe din luna iunie.

(Sursa: dramabeans)

Articol realizat de chocolate_cleo – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>