Lee Je-hoon in Phantom DetectiveActorului Lee Je-hoon i-ar place sa se implice intr-o poveste romantica intensa ca urmator proiect al sau in lumea filmului. Inaintea premierei celui mai nou film al sau, actorul a acordat un interviu despre cariera sa si aspiratiile legate de aceasta. „In ultimul timp, n-am avut parte de melodrama sau iubire in viata mea profesionala. Imi plac comediile romantice si melodramele. Caut activ sa apar intr-o astfel de productie”, si-a exprimat actorul disperata nevoie pentru romantism. De la rolul din popularul film „Architecture 101”, in care aparea alaturi de Suzy in rolul personajelor principale in perioada adolescentei lor, Lee Je-hoon nu a mai prins decat proiecte pline de suspans, drama si adrenalina, precum „Ghost Sweepers”, „My Paparotti”, si serialele „Secret Door” si „Signal”. „Sunt interesat si de povesti cu fir narativ croit in jurul iubirii, comedii romantice hilare sau melodrame intense ravasitoare”. Privitor la partenera lui ideala de interpretare, Lee Je-hoon a spus: „E greu sa alegi doar o actrita cu care mi-ar placea sa joc intr-o melodrama:, si rade. „Sper mai degraba ca cineva cu multa experienta in melodrame ma va alege ea pe mine.”

In varsta de 31 de ani, Lee Je-hoon revine peste o saptamana pe marele ecran cu rolul principal in „Phantom Detective” (cunoscut si ca „Detective Hong Gil-dong: Disappeared Village”), in primul sau rol intr-un film dupa incheierea in 2014 a stagiului militar obligatoriu. Filmarile au durat 4 luni si s-au incheiat cu un an in urma. Je-hoon interpreteaza rolul lui Hong Gil-dong, un detectiv privat cautat de toata lumea pentru faima de a rezolva cu acuratete toate cazurile pe care le accepta. Totul se datoreaza unei memorii extraordinare si unei personalitati unice. Aflandu-se pe urmele singurei persoane pe care mereu nu reuseste sa o gaseasca, Gil-dong ajunge sa se implice intr-un caz complicat. Go Ara din „The Magician of Joeon” apare si ea in acest film, ce nu e exclus sa aiba si o continuare, dupa modelul lui „Detective K”, in cazul in care va avea succes. Premiera e programata pe 4 mai.

Articol realizat de cris999 – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>