Yoon Kyun Sang in DoctorsSe pare ca actorul Yoon Kyun Sang, ce s-a descurcat de minune cu rolul sau din “Six Flying Dragons” difuzat tot de SBS si incheiat recent, va fi distribuit intr-o noua productie a aceluiasi post tv, numita “Doctors”. Yoon Kyun Sang a mai jucat in “Faith” cu care a si debutat, in “Pinocchio” si in “The Time I’ve Loved You”. Ce au in comun toate aceste productii in afara de faptul ca actorul a jucat in ele ? Faptul ca toate sunt produse de SBS.

Producatorii serialului “Doctors” incearca sa o convinga si pe actrita Park Shin Hye sa semneze pentru rolul principal feminin; daca se intampla acest lucru inseamna ca ii vom revedea pe cei doi dupa ce au colaborat un pic, in trecut, si in “Pinocchio”.

O tanara femeie ce porneste in viata fiind gangster se zbate pentru a urca in ierarhie intr-un mod nu tocmai corect, dorind sa devina neurochirurg in cadrul unui spital. Personajul lui Park Shin Hye ar fi o tanara incapatanata si indrazneata ce trebuie sa-si invinga neincrederea in oameni. Trecutul sau este plin de lucruri ce au lasat cicatrici in jurul personalitatii sale si au transformat-o in cineva care nu doreste niciun fel de relatie, cu absolut nimeni.

Kim Rae Won (“Punch”) joaca rolul opus celui jucat de Shin Hye, fiind un specialist in neurochirurgie, un om amabil, plin de incredere si devotat muncii sale. Lee Sung Kyung (“Cheese in the Trap”) va juca rolul colegei de liceu a eroinei si va fi rivala sa din sectia de neurochirurgie. Aceasta provine dintr-o bogata familie de medici si se pare ca vor exista si unele conflicte cauzate de o prima iubire furata.

Yoon Kyun Sang ia in considerare rolul fiului unui celebru neurochirurg plin de bani. Personajul sau este fiul cel mare al unei familii care detine foarte multe companii, insa acesta se hotaraste sa devina medic pentru a scapa de ceea ce doreste tatal sau sa faca, si anume sa preia sefia acelor companii. Acesta viseaza la o viata normala, o cariera pe care sa si-o aleaga singur si o poveste de iubire fireasca, cu suisuri si coborasuri, lucru ce se va si intampla dupa ce se indragosteste taman de incapatanata doctorita slash gangster, a.k.a personajul lui Shin Hye.

Yoon Kyun Sang isi negociaza contractul deocamdata si se pare ca va accepta sa joace in serial. Desi cei doi nu au jucat prea multe scene impreuna in “Pinocchio”, ar fi interesant sa-i vedem impreuna in doua roluri principale. Sa speram ca totul se va termina cu bine si ca doctorita o va invinge pe gangstera din personajul lui Shin Hye).

“Doctors” va fi difuzat dupa “Jackpot”, incepand din luna iunie, la SBS.

(Sursa: dramabeans)

Articol realizat de chocolate_cleo – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>