Jung Woo Sung pe FacebookPe 20 martie, cunoscutul actor coreean Jung Woo-sung a intrat in legatura cu fanii prin intermediul Facebook. Pentru a celebra aniversarea primului an de la crearea paginii sale oficiale de Facebook, starul a aparut in timp real in fata fanilor, tinandu-si promisiunea fata de acestia. Insa multi din fanii sai si-au aratat ingrijorarea in legatura cu recentul caz de frauda relatat de media, in care e implicat actorul. Acesta a comentat: „E in regula. A fost un incident nefericit, dar l-am depasit. Sunt bine. Lucrez din greu la cariera mea si ma descurc bine.” Recent, stiri cum ca actorul a fost una din victimele unui caz de frauda au invadat canalele media. Acesta a investit o anumita suma de bani alatrui de un cunoscut scenarist pe nume „Park”, si a suferit o pierdere financiara din cauza unei fraude. Reprezentantii agentiei lui Jung Woo-sung au declarat: „E adevarat ca a fost victima unei fraude. A fost ranit financiar si psihologic de cineva in care a avut incredere. A trecut ceva timp de cand s-a intamplat totul, si Jung Woo-sung nu doreste sa sufere mai mult deschizand un proces. De aceea nu va lua masuri legale viitoare.”

„Mi-am deschis pagina de Facebook pentru a fi mai aproape de voi toti si pentru a comunica mai bine cu voi. Dar nu stiu daca fac treaba cum trebuie. Vreau sa va tin la curent cu ceea ce fac, dar nu pot face poze la locatia unde filmez datorita unor restrictii, de aceea nu pot posta des pe cont”, a mai spus actorul. In cele din urma si-a exprimat aprecierea, spunand: „De acum inainte, voi face totul sa ma gandesc la alte cai de a comunica cu voi si a va tine la curent. Sunt mereu recunoscator pentru incurajarile voastre.”

In prezent, Jung Woo-sung filmeaza pentru viitorul sau film, „The King”, alaturi de Jo In-sung. Cu un scenariu oarecum fantezist, in stil hollywoodian, „The King” e un film de actiune despre lupta pentru supravietuire dintre oamenii puterii, ce controleaza Coreea, si un barbat ce doreste sa devina „regele lumii”. Filmul e programat a avea premiera in cinematografele coreene spre sfarsitul anului.

Articol realizat de cris999 – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>