Distributia serialului HwarangOh Boy Pictures (cei care s-au ocupat in trecut si de “Flower Boy Ramyun Shop”, “Shut Up: Flower Boy Band”, “Flower Boy Next Door”) a anuntat pe 5 ianuarie ca a finalizat procesul de selectie al distributiei serialului produs de KBS, “Hwarang: The Begnning”, cu un scenariu despre acei faimosi “flower boys” ai regatului Silla. Noul serial a fost anuntat pentru vara lui 2016.

Acesta se va axa pe celebrii luptatori ai regatului Silla cunoscuti sub numele de ‘hwarang”, faimosi pentru frumusetea lor, nu numai pentru tehnicile de lupta. Acesti luptatori erau tineri, cu o educatie aleasa, deseori alesi din elita aristrocratiei. Park Seo Joon care a jucat in “She Was Pretty” a fost distribuit in rolul unui tanar sarman care reuseste sa devina un luptator legendar. Este un tanar curajos si plin de energie, poreclit “caine-pasare” (un joc de cuvinte ce are sens doar in coreeana si care este o insulta mai voalata vis-a vis de originea umila a tanarului luptator).

Park Hyung Shik din “High Society” il va interpreta pe Regele Jinheung, care a domnit in Silla din 540 pana in 576, in perioada celor 3 regate. A devenit rege la varsta de 15 ani, dar a fost unul din cei mai valorosi regi ai Sillei, regatul reusind sa se extinda sub domnia sa. Din cauza constantelor amenintari cu moartea, acesta este un rege “fara chip”, colindand sub un nume fals. Cand mama sa afla de luptatorii Hwarang, acesta decide sa se alature ca luptator. Treptat, dintr-un tanar slabut si lipsit de putere, devine un rege ce va conduce o natie intreaga.

Go Ara din “You’re All Surrounded” joaca rolul principal feminin de care ambele personaje descrise mai sus se vor indragosti. Personajul sau este pe jumatate aristocrat, o tanara plina de energie si cu multa etica.
Producatorul Yoon Sung Shik care a lucrat la “Bridal Mask” si “King’s Face” va regiza acest serial, de scenariu ocupandu-se Park Eun Young care a scris si scenariul pentru “Our Slightly Risque Relationship”, “Young Deok Women’s Wrestling Team” si “Like a Fairytale”. Serialul va fi produs in totalitate inaintea difuzarii si va fi difuzat concomitent in Coreea si China, incepand din luna iulie.

(Sursa: dramabeans)

Articol realizat de chocolate_cleo – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>