Rain revine pe micul ecran cu Come Back, UncleCantaretul si actorul Rain a confirmat revenirea pe micul ecran din februarie 2016, pe canalul SBS. E vorba de serialul pentru care a fost curtat de ceva vreme, „Goodbye My Beloved”, care intre timp si-a schimbat numele in „Come Back, Uncle”. Serialul va fi difuzat in zilele de miercuri si joi, deci va fi un serial de mijlocul saptamanii, si va marca revenirea lui Rain intr-o k-drama la un an si 3 luni de la precedenta aparitie in serialul mai putin stralucit „She’s So Loveable” (cunoscut si ca „My Lovely Girl”). „Come Back, Uncle” va avea la baza un scenariu adaptat dupa romanul japonez “Tsubakiyama Kacho no Nanoka-kan”, care s-ar traduce „Cele Sapte Zile ale managerului Tsubakiyama”. Serialul va oscila in jurul intrebarii „Cum ar fi daca ai putea reveni la viata dupa ce ai murit, pentru o perioada scurta de timp ?”. Rain il va intruchipa pe aratorul manager Lee Hae Joon, ce a fost un salariat de varsta mijlocie, dar care dupa ce moare are oportunitatea de a trai din nou. Serialul va explora semnificatia adevaratei iubiri si esenta vietii.

Rain ia masuri impotriva rauvoitorilorIn noiembrie, Rain a inceput un nou turneu mondial, avand concerte in China, Hong Kong si, in urma cu 10 zile si 3 concerte in Seul. De Craciun si la inceputul lui 2016 se va afla din nou in China, cu concerte la Shanghai si Beijing. De asemenea, vizeaza ca noi locatii pentru viitoarele concerte din turneul mondial Japonia, Singapore, Malaezia, Thailanda, Australia si continentele americane. In privinta noului album muzical, Rain a declarat ca acesta va fi complet si in totalitate dedicat fanilor lui coreeni. „Am produs eu insumi albumul si dau tot ce pot, ca si cum ar fi albumul meu de debut. Asteptarile publicului sunt mari, in ziua de azi. Nu pot, doar, sa-l trec cu vederea. Ochii publicului sunt precisi.” Intrebat daca exista un lucru la care n-ar renunta niciodata, Rain a spus: „Pot renunta la orice am, pentru familia mea. Pot porni din nou de jos, daca e necesar. Sunt fericit cand sunt „cu persoana mea’. Asta e ceea ce ma face sa fiu ce sunt.” In septembrie, starul a renuntat de comun acord sa mai fie reprezentat de Cube Entertainment, o luna mai tarziu deschizandu-si propria agentie, unde colaboreaza cu vechiul sau manager si cu alte persoane din industria de impresariere muzicala si de film.

Pe langa valva produsa in mod constant in presa de scandal de relatia lui cu actrita Kim Tae-hee, zvonurile unei iminente casatorii rabufnind tot mai des, Rain s-a confruntat de-a lungul anilor cu numeroase critici din partea rauvoitorilor, fiind incontinuu tinta defaimarilor si insultelor. In ultimul timp, insa, lucrurile par a fi scapat de sub control. In fata zvonurilor nefondate si a comentariilor malitioase, starul e hotarat sa ia masuri. Cu 2 zile in urma, agentia lui a postat o nota pe site-ul oficial, anuntand intentia de a porni pe urmele tuturor celor care sunt implicati in raspandirea sau postarea de comentarii rauvoitoare, urmand a se lua masurile adecvate pe cale legala.

Articol realizat de cris999 – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>