Kim Yoon-hye in Vampire Detective“Vampire Detective”, serialul celor de la OCN, a reusit sa o adauge in distributie pe Kim Yoon-hye, care va juca alaturi de Lee Joon, nimeni altul decat fostul membru al formatiei MBLAQ, ce isi formeaza o cariera de actor reusind sa joace deja in filme precum “Ninja Assassin”, “Rough Play”, The Piper” sau seriale precum “IRIS 2”, “Gap Dong” sau “Heard It Through The Grapevine”.

Scenariul serialului nu are nicio legatura cu “Vampire Persecutor”, in ciuda similaritatii (cel putin asa ne asigura producatorii), personajul principal al serialului fiind un detectiv particular cu o personalitate mai intepatoare, ce intr-o zi devine vampir. Acesta se ocupa de diferite cazuri si rezolva problemele clientilor sai in timp ce investigheaza si misterul ce pluteste asupra propriului sau trecut si secretele sale ascunse.

Kim Yoon-hye se va indragosti cu adevarat de personajul lui Lee Joon, insa este prinsa intr-un triunghi amoros cu cel mai bun prieten al personajului principal, alaturi de care acesta a facut Academia de Politie. Daca cel mai bun prieten stie ca personajul interpretat de Lee Joon este vampir sau nu, sau daca acest lucru va fi o piedica in a continua prietenia lor, vom vedea.

Oh Jung–se, care a jucat in 2015 in serialul “The Lover” a fost distribuit in rolul prietenului loial al personajului principal, iar Lee Se-young din “Trot Lovers” se va alatura celor de la biroul de investigatii.

Cel ce se va ocupa de regia serialului este regizorul Kim Ga-ram, acest serial fiind primul de care se ocupa, in trecut lucrand ca regizor secund la “Thorn Flower” din 2013 al celor de la JTBC. Scenariul este scris de Yoo Young-sun care are mai multa experienta la regizat filme decat la scris scenarii, acesta fiind regizorul filmului de groaza “The Wicked”.

“Vampire Detective” va fi un serial care va fi filmat in intregime inaintea difuzarii preconizate in prima jumatate a anului viitor.

(Sursa: dramabeans)

Articol realizat de chocolate_cleo – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>