song-il-gook-3In ultimii ani, cunoscutul Song Il-gook a renuntat a mai aparea in filme si seriale, avand un contract solid cu KBS, in al carui reality-show apare impreuna cu ai lui copii, „The Return of Superman”. Saptamana de saptamana show-ul se bucura de audiente foarte mari, acesta fiind fara indoiala si unul din motivele pentru care starul a lasat deoparte serialele (ce conteaza in ce apari, cata vreme ramai popular ?) Se pare, insa, ca aceasta etapa a lui Song Il-gook ca imagine a unui show tv se apropie de sfarsit. Acesta a acceptat deja rolul principal in serialul istoric KBS „Jang Yeong-sik”, ce va fi difuzat la inceputul anului viitor, si, in nici 2 saptamani, acesta va aparea in cel mai nou film al sau pentru marele ecran, „Tatoo”.

Transformarea acestuia e una care va surprinde pe toata lumea, deoarece il va interpreta pe Han Ji-soon, un psihopat. Acesta va intra, in calitate de client, in contact cu Jo Soo-na, interpretata de Yoon Joo-hee, o artista ce face tatuaje, ce sufera de nsite rani din trecut. Amandoi vor fi implicati intr-o serie de crime care se petrec. Un reprezentant al companiei de productie a declarat despre „Tattoo” ca e o combinatie intre un thriller traditional si ceva unic ce tinteste fanii filmelor pentru marele ecran.

Song Il-gook in TattooFilmul nu este unul care sa fi avut un buget extraordinar, si nici numele din distributie si cel al regizorului (aflat la doar al doilea film din cariera) nu spun foarte multe lucruri. Cel care a reusit sa faca sa se vorbeasca despre acest film a fost Song Il-gook, extrem de popular atat in mediul online cat si in afara lui. Acest lucru a contribuit la sporirea interesului pentru aceasta productie. Acelasi reprezentant al companiei de productie a declarat: „Lumea poate astepta cu nerabdare sa vada cum Song Il-gook reuseste sa portretizeze cruzimea si sangele rece al unui psihopat ce-si gaseste placerea in suferinta altora, cu siguranta nu va fi dezamagita”. De asemenea, un sondaj recent facut in intervalul 16-22 noiembrie in mediul online, in care publicul era intrebat „Transformarea carui actor asteptati cu nerabdare sa o vedeti in proiectele anuntate ?”, a avut ca rezultat clasarea lui Song Il-gook pe prima pozitie, cu 48% din voturi, acesta depasindu-i pe Jung Jae-young (cu rolul din „You Call It Passion”), Lee Byung-hun cu rolul din „Inside Men” si Ryu Seung-ryong cu rolul din „The Sound of a Flower”.

Desigur ca rolul din „Tattoo” nu avea cum sa treaca neobservat in media. Drastica transformare a actorului pentru acest rol i-a determinat pe realizatorii unui show tv sa-l intrebe pe acesta daca a fost dificil sa interpreteze rolul. „Nu, nu a fost”, a declarat Song Il-gook. „M-am distrat. Chiar mi-am dorit genul asta de rol, insa inainte, nu s-a ivit aceasta oportunitate. Acest film mi-a dat o sansa uriasa si o vacanta. Sa lucrez e ca si o vacanta, pentru mine.” Facand referire si la viata personala, starul de 44 de ani a marturisit: „Sa am grija de copii e obositor, asa ca mi-a fost mai greu cand am fost acasa, avand grija de ei in zilele mele libere, decat atunci cand am fost pe platoul de filmare”.

„Tattoo” va avea premiera in cinematografele coreene pe 10 decembrie.

Articol realizat de cris999 – asiacinefil

1 Comments

  1. Il asteptam de mult pe SIG! Cred ca filmul va fi interesant pentru cariera sa. Va fi cu atat mai interesant cu cat va trebui sa-si invinga timiditatea-i recunoscuta, iar rolul ca atare este o provocare. ii doresc succes!

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>