choi-siwon2Cu exact o saptamana in urma, pe 11 noiembrie, postul MBC difuza ultimul episod al popularului serial „She Was Pretty”, o comedie romantica cu Hwang Jung-eum si Park Seo-joon in rolurile principale. Dupa un inceput ezitant, serialul a inceput sa urce treptat in rating, trecand, la jumatatea sa, de 13%, cu un varf de 17,2% atins la episodul 11. La succesul serialului a contribuit si aparitia in distributia fiecarui episod a cunoscutului Choi Siwon (din „Athena”, „Poseidon”), membru al trupei Super Junior. Acesta a tinut sa organizeze o conferinta de presa pe data de 12 noiembrie, la o zi dupa difuzarea ultimului episod, pentru a multumi fanilor serialului, in conditiile in care in curand urmeaza sa se inroleze in armata si sa paraseasca pentru 2 ani industria de divertisment coreeana.

Acesta a vorbit despre mai multe lucruri, incluzand formatia sa, interpretarea sa in seriale si personajul sau din „She Was Pretty”, Kim Shin Hyuk. In privinta aprecierilor pozitive primite pentru interpretarea din serial, Choi Siwon a afirmat: „Nu ma asteptam la ele. Nu am avut momente de relaxare, doar m-am concentrat pe a incerca sa arat ce am mai bun. Sunt recunoscator scenaristului ce a scris minunatele replici ale personajului meu, si regizoruluim, ce m-a ajutat sa interpretez un personaj viu.” Acesta a multumit si protagonistei Hwang Jung-eum pentru creearea unor scene nostime alaturi de el, laudand in general si munca minunata a echipei de actori dar si a celor din spatele camerelor de luat vederi, care in cel mai fericit caz apar intr-un cadru la finalul serialului, cand e prezentata in imagini echipa ce a contribuit la realizarea lui.

Siwon a vorbit si de Super Junior, care recent a sarbatorit un deceniu de la debut: „Cred ca Super Junior va da petrecere dupa ce va mai interpreta inca un deceniu.” Acesta a continuat: „Vreau sa intalnesc fanii mult mai aproape decat prin intermediul concertelor. Cred ca fanii ne plac deoarece aratam o mare umanitate fata de ei. Daca e posibil, vreau sa-i intalnesc mai de aproape.”

Choi Siwon si inelul de promisiune cu faniiChoi Siwon a interpretat in serial rolul unui ziarist cu o identitate secreta, ce a fost indragostit de protagonista serialului. Din nefericire pentru fanii lui, Choi Siwon nu va mai putea fi vazut intr-un nou serial prea curand. Si asta pentru ca de maine, acesta isi va incepe stagiul militar obligatoriu. Intr-o postare de azi pe instagram, acesta ii intreba pe fani daca il vor astepta, intrebarea insotind o poza in care acesta apare tinand in varful degetului aratator un inel, un fel de inel de promisiune. Simbolistica este evidenta, Siwon fiind totodata si imaginea firmei care comercializeaza respectivele inele. Maine, alaturi de el, se va inrola si Changmin, membru al formatiei TVXQ. Amandoi sunt reprezentati de aceeasi agentie, SM Entertainment, care a declarat cu cateva zile in urma ca amandoi se vor inrola fara vreun eveniment oficial pentru fani si reporteri, cum se obisnuieste. „Amandoi si-au exprimat dorinta de a se inrola discret, asa ca va solicitam sa le respectati dorinta”, au adaugat reprezentantii SM Entertainment. Si se pare ca asa se va si intampla, maine nefiind permis accesul presei si fanilor la centrul unde vor fi incorporati. Odata ce isi vor termina antrenamentul de baza, Choi Siwon si Changmin vor activa ca ofiteri de politie recruti timp de 21 de luni.

Articol realizat de cris999 – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>