Kim So-hyunActrita-copil Kim So-hyun, ce a implinit in acest an 16 ani, o va portretiza pe ultima printesa a dinastiei Joseon, Deokhye – desigur, e vorba de printesa in anii copilariei, in una din cele mai asteptate productii coreene istorice ale anului viitor, „Princess Deokhye”. Printesa in anii maturitatii va fi interpretata de indragita Son Ye-jin, ce revine intr-o productie de epoca la 2 ani dupa „The Pirates”. Filmul are la baza romanul omonim publicat in 2009, spunand povestea fiicei Regelui Gojong, ultima printesa a dinastiei Joseon, si a oamenilor din anturajul ei, ce i-au oferit protectie acesteia. Din distributia filmului fac parte Son Ye-jin, Park Hae-il si Yoo Je-moon, echipa de actori fiind in curs de selectare, deci pot aparea noi surprize. Productia a atras deja multa atentie deoarece se spune ca va tine la integritatea romanului, ce a fost scris cu multa atentie la detaliile istorice si la fundalul tulbure al acelor timpuri.

Kim So-hyun va portretiza versiunea mai tanara a patrioatei Printese Deokhye, ce da totul pentru a recupera natiunea aflata sub asediul japonezilor. Tanara Printesa Deokhye isi petrece copilaria in mijlocul adoratiei anturajului si familiei sale, pana cand e martora la asasinarea tatalui ei, Regele Gojong. Acesta devine punctul de turnura al vietii sale, ce o transforma intr-un personaj complex, cu mai multe fatete, tanara actrita trebuind sa exprime pentru rolul sau atat sentimentul de disperare cat si cel de determinare in privinta recuperarii tarii din mainile japonezilor. Acesta nu va portretiza doar versiunea mai tanara a printesei, ci si forta interioara ce vine odata cu determinarea ei de a indeplini ultima dorinta a raposatului ei tata.

A trecut ceva timp de cand Kim So-hyun nu a mai aparut intr-o productie istorica. Ultimul rol intr-o k-drama de epoca a fost cel din „The Moon Embracing the Sun” (2012). De atunci, aceasta si-a largit spectrul de lucru ca actrita, aparand in roluri de copil in seriale precum „Missing You”, „Rooftop Prince”, IRIS 2, „Secret of Birth”, „The Suspicious Housekeeper” sau „I Can Hear Your Voice”. Multi au anticipat ca aceasta va arata mai multa maturitate pe masura ce inainteaza in varsta si au pus-o deja pe harta viitoarelor regine ale serialelor de epoca coreene. Vom vedea daca aceste peviziuni se vor indeplini. „Princess Deokhye” e o buna oportunitate pentru ea. Filmarile la aceasta productie vor debuta in aceasta luna, iar premiera e asteptata pentru vara sau toamna lui 2016.

Articol realizat de cris999 – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>