Kim Soo Hyun marele castigator la Korean Drama AwardsA inceput perioada festivalurilor si premiilor in industria filmului si serialelor de televiziune din Coreea de Sud, si pe 9 octombrie a avut loc decernarea Korea Drama Adwards 2015, avand ca gazde pe Oh Sang Jin si Sooyoung din trupa Girls’ Generation.

Actorul Kim Soo Hyun a luat acasa cel mai ravnit premiu al serii, Marele Premiu, pentru rolul sau din serialul “Producers”, difuzat de postul KBS 2, acesta acceptand premiul multumind cu un discurs insotit de lacrimi de bucurie si recunostinta. Este al doilea an la rand pentru actor in care primeste aceasta recunoastere a talentului sau, in 2014 primind acelasi premiu pentru rolul din celebrul “My Love From The Stars”. Kim Soo Hyun a mai castigat un premiu alaturi de Chanyeol din trupa EXO, premiul Hallyu Star, castigat de Kim Soo Hyun si in 2014.

Cea mai buna regie a revenit lui Seo Soo Min si Pyo Min Soo care s-au ocupat de “Producers”, serialul reusind sa obtina trei premii. Cel mai bun scenarist a fost ales Jang Hyuk Rin pentru scenariul serialului “Yong Pal”.

“Misaeng” difuzat de tvN a castigat premiul pentru cea mai buna drama (cel mai bun serial), iar Premiul de Excelenta pentru un actor a revenit lui Lee Jong Suk pentru rolul din “Pinocchio”. Lui Kim Tae Hee i-a fost acordat Premiul de Excelenta pentru o actrita, pentru interpretarea din “Yong Pal”.

Lee Joon care nu de mult a renuntat la trupa MBLAQ pentru a se concentra asupra carierei de actor se pare ca a ales corect, acesta plecand acasa cu Premiul de Excelenta pentru rolul in “Heard It Through The Grapevine”, acelasi premiu fiind castigat si de Kim Dae Myung pentru rolul din “Misaeng”. Sooyoung a castigat acelasi premiu la categoria actrite pentru rolul din “My Spring Day”.

Lista castigatorilor:

Marele Premiu: Kim Soo Hyun (Producer, KBS)
Cel mai bun serial: tvN’s Misaeng
Cel mai bun scenarist: Jang Hyuk Rin (Yong Pal, SBS)
Cel mai bun regizor: Seo Soo Min and Pyo Min Soo (Producer, KBS)
Premiul de Excelenta acordat unui actor de top: Lee Jong Suk (Pinocchio, SBS)
Premiul de Excelenta acordat unei actrite de top: Kim Tae Hee (Yong Pal, SBS)
Premiul de Excelenta acordat unui actor: Lee Joon (Heard It Through the Grapevine, SBS), Kim Dae Myung (Misaeng, tvN)
Premiul de Excelenta acordat unei actrite: Sooyoung (My Spring Day, MBC)
Cel mai bun actor debutant: Chanyeol (EXO Next Door)
Cea mai buna actrita debutanta: Im Ji Yeon (High Society, SBS)
Starul Anului: Kim So Hyun (Who Are You: School 2015, KBS)
Premiul pentru merite speciale: Kim Young Ae (Kill Me, Heal Me, MBC)
Global Star: Sam Okyere (Warm and Cozy, MBC)
Hallyu Star: Kim Soo Hyun (Producer, KBS), Chanyeol (EXO Next Door)
Hot Star: Seo Kang Joon (Hwajung, MBC)
Premiul KDA : Park Hae Jin (Bad Guys, OCN)
Premiul Jurului: Im Siwan (Misaeng, tvN)
Cea mai buna coloana sonora: Jang Jae In, “Auditory Hallucination” (Kill Me, Heal Me, MBC)

(Sursa: soompi)

Articol realizat de chocolate_cleo – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>