Yoon Eun-hye implicata in scandal de plagiat in lumea modeiActrita Yoon Eun-hye, cunoscuta din serialele Princess Hours, Coffee Prince, I Miss You sau Marry Him If You Dare, se afla in plin scandal in show-biz, si se pare ca acesta e motivul pentru care nu va participa la a 20-a editie a BIFF – Festivalul International de Film de la Busan, care va debuta pe 1 octombrie. Filmul de scurt-metraj „Red Eye” pe care actrita l-a regizat a fost invitat sa participe la sectiunea scurt-metraje a festivalului. Agentia ce o reprezinta pe actrita a declarat ca in situatia curenta, aceasta nu poate accepta invitatia de a participa la festival. In ultimul timp, Yoon Eun-hye a aratat o pasiune puternica pentru regie, aceasta absolvind facultatea la sectia „productie de film”. Mai mult, in 2012 a fost prezxenta la BIFF cu filmul ei de debut, „The Knitting”. Pe atunci, filmul a participat la sectiunea de scurt-metraje, actrita declarand ca „e o mare oportunitate, actrita fiind.”

Costumul plagiat de Eun-hyeAbsenta din acest an de la festival se speculeaza ca are legatura cu recentele acuzatii de plagiat care planeaza asupra ei. Mai exact, aceasta colabora pana recent la un show de televiziune din lumea modei, „Goddess’ Fashion”, filmat pentru un post tv din China. In urma unui episod al show-ului, actrita a fost admonestata de designerul Yoon Choon Ho, ce a acuzat-o ca i-ar fi furat designul, postand pe internet 2 poze pentru a da posibilitatea internautilor sa faca o comparatie (foto – costumul din stanga e creatia lui Yoon Eun-hye, si cel din dreapta, al designerului Yoon Choon Ho). Actrita s-a aparat, spunand ca locatia volanaselor si forma sunt trendul actual, sugerand ca designerul doar se foloseste de numele ei pentru a se promova. Presedintele CFDK (Consiliul Designerilor de Moda din Coreea) s-a implicat in scandal, luand, cum era si firesc, partea designerului acuzator. Mai mult, aceasta a pus gaz pe foc, afirmand: „Am auzit ca costumul mentionat in acuzatii e unul pe care Yoon Eun-hye l-a primit de la Yoon Chun Ho via sponsorizare.” Cat priveste verdictul acesteia legat de copierea costumului, aceasta a declarat: „Pare sa fie plagiat.” Reprezentantii actritei au negat ca aceasta ar fi primit prin sponsorizare vreo haina din colectia toamna-iarna a designerului, de unde sa fi pornit plagiatul.

Pantofii incriminati GoongSi ca si cum nu ar fi fost suficient, in mijlocul acestui scandal s-a mai nascut unul. Designerul-sef responsabil de costumele purtate de personaje in serialul „Princess Hours” din 2006 a postat un mesaj pe Twitter in care afirma ca designul pantofilor de interior, cunoscut la vremea respectiva ca fiind realizat chiar de actrita Yoon Eun-hye, de fapt ii apartine ei, sustinand ca poate demonstra cu martori si documente. Si totul nu s-a oprit aici. Internautii chinezi au postat pe internet poze cu doua produse pe care actrita le-a prezentat in show-ul „Goddess’ Fashion” ca avand un design propriu, si care seamana cu Dolce & Gabbana si BCBG.

In prezent, Yoon Eun-hye a renuntat la show-ul tv, petrecandu-si timpul acasa, dupa ce a revenit in Coreea din China pe 18 septembrie.

Articol realizat de cris999 – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>