Lee Hyun-woo accepta rolul din Moorim SchoolActorul Lee Hyun Woo, care a vrajit cu interpretarea sa in recentul incheiat “Scholar Who Walks the Night”, a fost curtat cu ceva timp in urma pentru a accepta un rol in serialul “Moorim School”, ce va fi difuzat de cei de la KBS. Cei ce se ocupa de distributia serialului au ratat sansa de a-l avea pe Yook Sung Jae (“The Heirs”, “Reply 1994”, “Plus Nine Boys”, “Who Are You: School 2015”), insa au confirmat prezenta lui Seo Ye Ji (“Diary Of A Night Watchman”, “Super Daddy Yul”, “Last”, “The Throne”) si Hongbin din trupa VIXX (“Feel Good Day”).

Serialul, care se adreseaza in special adolescentilor, se concentreaza asupra a patru colegi de clasa care sunt personajele principale si care invata la “Moorim School”, unde elevii sunt invatati sa aiba onoare, sa fie buni si cinstiti si sa aiba diferite deprinderi folositoare in viata; nicidecum planul de studii obisnuit in scoli. Cuvantul “moorim” inseamna lumea artelor martiale, ceea ce explica de ce totul se concentreaza asupra principiilor ce guverneaza artele martiale si mai putin asupra luptei propriu-zise (serialul va fi unul romantic, dar va avea si scene de actiune).

Lee Hyun Woo va avea rolul unui idol Kpop, liderul si solistul/compozitorul unei trupe, ce se trezeste parasit de noroc si de muze si se inscrie la aceasta scoala. Este un geniu muzical cu un suflet sensibil, insa o personalitate caustica. Incepe prin a gandi ca totul se invarte in jurul sau si realizeaza la un moment dat ca viata are mai mult sens cand o traiesti alaturi de altii.

Hongbin joaca rolul unui pusti bogat si pus pe sotii, ce devine colegul de camera al lui Lee Hyun Woo, si astfel cei doi devin buni prieteni.

Seo Ye Ji joaca rolul personajului feminin, o fata muncitoare ce are grija de tatal sau care este nevazator si care merge in secret la scoala.

Jung Yoo Jin (“Heard It Through the Grapevine”) este cel de-al patrulea personaj principal si joaca rolul fiicei secretarului scolii. Este o studenta foarte buna care nu suporta nedreptatea.

De regia serialului se va ocupa Lee So Yeon care a regizat si “Baby-Faced Beauty” si “Prime Minister and I”, iar scenariul este scris de Kim Hyun Hee care a scris scenariile pentru “Sincerity Moves Heaven” si “21st Century Family”.

“Moorim School” va fi difuzat de KBS incepand din ianuarie 2016.

(Sursa: dramabeans)

Articol realizat de chocolate_cleo – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>