Lee Jong Suk, unul din cei mai curtati actori ai momentuluiLee Jong-suk e, cu siguranta, un actor pe val. Primind recent o oferta de a aparea in serialul „Beautiful Mind”, actorul se gandeste sa apara… si intr-un film. E vorba de „One Line”, o productie ce are in centrul sau o afacere de frauda de proportii din domeniul asigurarilor. Filmul va fi regizat de Yang Kyung-mo, iar in prezent, in stadiu de pre-productie, se afla in cautare de investitori. Deloc surprinzator, rolul pentru care tanarul actor e in discutie e chiar rolul principal. Ultima aparitie a lui Lee ong-suk intr-un film a fost anul trecut in productia cu buget redus intitulata „Hot-Blooded Youth”, un film despre adolescenti, asta dupa ce a aparut in „The Face Reader” alaturi de actori veterani precum Song Kang-ho si Lee Jung-jae. Agentia actorului, „Welmade Yedang”, a confirmat oferta si faptul ca actorul studiaza posibilitatea aparitiei si in film. Dupa stabilirea actorilor din distributie, echipa de la „One Line” intentioneaza sa inceapa filmarile propriu-zise spre sfarsitul acestui an.

Peste 3 saptamani, Lee Jong-suk va implini 26 de ani. Desi si-a inceput cariera in lumea filmului cu un scurtmetraj in 2005, abia in 2010 a mai fost distribuit intr-un film, „Ghost”. Dupa alti 2 ani a aparut intr-un rol secundar in „R2B: Return to Base” alaturi de Rain, iar in 2013 in „Face Reader”. Anul 2013 i-a schimbat total cariera, dupa ce in 2010 debutase si pe micul ecran in Prosecutor Princess. Pe langa aparitia in succesul de casa „Face Reader” pentru marele ecran, a prins si rolul principal in k-drama „I Hear Your Voice”, si ea un succes la data difuzarii. A urmat anul trecut Doctor Stranger si apoi Pinocchio, in prezent fiind unul din cei mai curtati actori ai tinerei generatii. A aparut in aproape 50 de reclame, intr-o multime de schow-uri de televiziune si in cateva videoclipuri, cu precadere din 2009 pana in prezent. A avut o ascensiune rapida, castigand 18 premii (de interpretare si de popularitate) si avand alte 9 nominalizari. Un actor indragit de tanara generatie, fost model, despre care cu siguranta vom mai auzi in urmatorii 2 ani, pana la momentul inevitabil al inrolarii in armata, moment dupa care va trebui sa se reinventeze.

Articol realizat de cris999 – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>