Kim Sung-minKim Sung Min nu este un actor de top in Coreea, avand multe aparitii episodice in cateva seriale mai cunoscute, dar fara un succes extraordinar, precum „My Wife is a Superwoman”, „Coffee House” sau „Can We Love”. Roluri mai consistente a avut in recentul „The Three Musketeers”, in „The Reputable Family” sau in seriale mai vechi precum „Single Again”, „Miss Mermaid” sau „Family’s Honor”. Cu alte cuvinte nu a reusit sa faca saltul spre o cariera de mare vedeta, poate si din cauza debutului foarte tarziu in industrie, la 29 de ani, prinzand o prioada a inceputului Valului Coreean, cand alti actori scriau istoria. In prezent, actorul are 42 de ani si… multe probleme. In luna martie a acestui an, Kim Sung Min a fost arestat pentru posesie de droguri. Mai exact metamfetamina, politia ajungand la el investigand apelurile telefonice ale unui dealer de droguri care i-a vandut 0,8 g de metamfetamina, la un moment dat, pe internet. Actorul a recunoscut ca a luat droguri odata la un motel din apropierea domiciliului, insa a sustinut ca a fost un act singular.

La o luna distanta, in aprilie, sotia lui, o dentista cu care s-a insurat in 2013, Lee Hanna, se invinovatea public intr-un interviu pentru problemele cu drogurile ale sotului ei, considerand ca toata vina e a ei: „Chiar si dupa ce ne-am casatorit, nu l-am putut intelege in totalitate si l-am facut sa sufere. Am avut o cearta de proportii si chiar a avut ganduri sinucigase. Apoi a facut lucruri pe care nu ar fi trebuit sa le faca.” Aceasta a marturisit ca dupa incarcerarea sotului ei „imi trimite scrisori de 10 pagini in fiecare zi; cand le citesc, realizez ce sotie ingrozitoare am fost si cat de rea am fost cu el in tot acest timp.” „Regreta profund ce a facut. Ar putea fi si mai dificil pentru el, pentru ca e o celebritate, dar cred ca trebuie sa il ajut, din calitate de sotie. Am promis ca va fi tratat la spital imediat ce va fi eliberat.”

Kim Sung Min si sotia saFaptele ce au dus la arestarea actorului in martie 2015 s-au petrecut in noiembrie 2014, insa nu a fost pentru prima data cand actorul a avut probleme cu legea. In 2008 a fost arestat pentru ca a incercat sa introduca in Coreea metamfetamina venind din Filipine, iar in 2011 a fost arestat pentru ca a fumat marijuana. Desi dupa o absenta de mai multi ani din show-biz a revenit in 2013, cerandu-si scuze public intr-un show televizat, la un an distanta se pare ca a calcat din nou stramb. In ciuda acestui trecut, o petitie de sustinere a circulat in industria de divertisment coreeana in perioada imediata arestarii actorului. O cunostinta de-a acestuia a spus: „Desi Kim Sung Min a facut aceeasi greseala din nou, e o persoana de treaba. Speram ca Curtea ii va acorda o ultima sansa de a se cai.”

Lunile au trecut, iar azi, 19 august 2015, procurorii au cerut doi ani de inchisoare pentru Kim Sung Min. Procurorii au mai cerut si o amenda penala de 1,7 milioane woni (circa 1450 dolari). Procuratura a adaugat: „Desi Kim Sung Min pare a avea remuscari pentru faptele sale, acestea au fost comise in perioada de probatiune, lucru pentru care trebuie pedepsit.” In pledoaria finala, Kim Sung Min si-a cerut iertare in fata instantei si si-a exprimat profundul regret pentru fapta sa. Ultima infatisare a procesului, cand se va pronunta si sentinta, va fi pe 2 septembrie.

E greu de inteles ce poate impinge o persoana – cu atat mai mult un actor, ce ar trebui sa fie mult mai responsabil, avand de aparat o reputatie si o imagine – sa recidiveze intr-o infractiune atat de grava. Toata lumea are probleme personale, nu doar actorii ce isi spun „celebritati”, iar spre deosebire de un om obisnuit, accesul la un psiholog pentru un actor e mult facil datorita unei situatii financiare mai bune. Ramane de vazut cum va considera instanta aceasta situatie, insa tinand cont ca e vorba de o recidiva, e greu de crezut ca sentinta va fi una blanda, cu suspendare sau doar cu un tratament de reabilitare obligatoriu, cum isi dorea sotia lui Kim Sung Min. Cat priveste cariera de actor, probabil aceasta s-a incheiat.

Articol realizat de cris999 – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>