Posibil cuplu in Dazzling TemptationDupa ce initial a refuzat oferta celor de la MBC, se pare ca Choi Kang Hee (“Protect The Boss”, “Heart To Heart”) ia totusi in considerare aceasta oferta, urmand sa lucreze iar impreuna cu producatorul serialului “Level 7 Civil Servant”. Joo Sang Wook (“Masked Prosecutor”, „Cunning Single Lady”) ia si el in considerare rolul principal masculin.

Serialul de 50 de episoade are un scenariu scris de cel care a scris si scenariile pentru “Mary Queen” si “Gold Rainbow” si urmareste vietile haotice a doua femei care au fost colege de clasa in timpul liceului si razbunarea pe barbatul de care sunt indragostite.

Nam Joo Hyuk (“Who Are You- School 2015”) a fost distribuit sa joace rolul lui Joo Sang in perioada adolescentei, un personaj istet, atragator si priceput la sport, al carui tata este cercetat penal.

Kim Sae Ron (“High School: Love On”) va juca rolul actritei Choi Kang Hee in perioada adolescentei. La varsta maturitatii va fi o mama singura ce traieste intr-o casuta modesta straduindu-se sa achite datoriile facute de sotul sau despre care nu se stie daca a murit sau pur si simplu a plecat. Printr-o coincidenta, una din fostele colege de liceu isi face din nou aparitia in viata ei si dintr-o data personajul va fi tarat intr-o adevarata furtuna, printr-o serie de intamplari devenind – una mama vitrega si cealalta fiica vitrega. Serialul este despre ambitie, conflictele din interiorul familiei, sacrificiu si suferinta.

“Dazzling Temptation” va urma dupa incheierea serialului “Hwajeong”, in fiecare luni si marti, din luna octombrie.

(Sursa: dramabeans)

Articol realizat de chocolate_cleo – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>