Choi Si Won in She Was BeautifulChoi Si-won, unul din membrii trupei Super Junior, cunoscut din seriale precum „Athena Goddess of War” si mai ales „Poseidon”, e in discutii pentru a reveni pe micul ecran intr-un serial dupa aproape 3 ani de absenta. Pe 27 iulie, un reprezentant al SM Entertainment a dezvaluit ca „Choi Si-won a primit o oferta de distribuire intr-o miniserie MBC de miercuri-joi seara intitulata „She Was Beautiful” si studiaza cu seriozitate oferta.” Serialul va spune povestea unui triunghi amoros format din Kim Hye-jin, o femeie ce era odata fiica frumoasa a unei familii instarite, dar care se transforma complet dupa ce afacerile familiei se prabusesc; Man Ha-ri, o hoteliera ce se bucura de popularitate in randul barbatilor datorita frumusetii sale, si Ji Sung-joon, un barbat supraponderal in copilaria sa, dar care a reusit sa-si depaseasca complexele trecutului si sa se faca placut de femei. Daca va accepta oferta, Si-won nu va avea rolul principal, ci il va interpreta pe Kim Si-hyuk, un editor al unei reviste de moda cu talente in diverse domenii de activitate, inclusiv in lumea filmului, fotografiei si modei, avand o aura misterioasa. In discutii avansate pentru acest serial mai sunt Hwang Jung-eum, Ko Jun-hee si Parl Seo-joon. Serialul urmeaza a avea premiera in septembrie, dupa incheierea difuzarii lui „Scholar Who Walks the Night”. Ultimul rol al lui Si-won a fost in recenta productie cu distributie internationala „Dragon Blade”, unde a aparut alaturi de Jackie Chan, Adrien Brody sau John Cusack.

Song Il Gook va aparea intr-o noua k-drama istoricaIn schimb, mult mai asteptat era raspunsul lui Song Il-gook, ce a pus lumea pe jar in ultima luna, de cand a primit oferta de a aparea in k-drama istorica „Jang Young-sil” a postului concurent KBS. Acesta a confirmat, in cele din urma, ca va aparea in rolul principal din serial, dupa o multime de speculatii si teama ca va abandona show-ul televizat „Superman Returns”. Conform ultimelor relatari, se pare ca acesta va incerca sa mearga mai departe si cu show-ul tv, si cu filmarile la serial. Si asta pentru ca se asteapta ca „Jang Young-sil” sa inceapa sa fie difuzat undeva in ianuarie 2016. Song Il-gook il va interpreta pe omul de stiinta si astronomul din perioada Joseon Jang Young-sil. Serialul va avea 24 de episoade. Ultima aparitie a lui Song Il-gook inr-un serial de epoca dateaza de pe vremea infiintarii asiacinefil, 2008, in „Kingdom of the Winds”. Serialele de actiune ce au urmat, „A Man Called God” si „Detectivs in Trouble” nu au avut un succes extraordinar, iar ultima k-drama in care a aparut, „Fermentation Family”, a fost un adevarat dezastru, ce mai mult a atras atentia asupra canalului jTBC ce tocmai se infiintase (cu o saptamana in urma), in 2011, decat sa capteze atentia fanilor indragitului actor. Asteptam revenirea lui Song Il-gook la stralucirea rolurilor de odinioara din Kingdom of the Winds, Jumong, Emperor of the Sea sau Terms of Endearment.

Articol realizat de cris999 – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>