Lee Min ho si Moon Chae-won premitai la BucheonLee Min-ho si Moon Chae-won au plecat acasa cu premiul „Alegerea Producatorilor” la cea de-a 19-a editie a Festivalului International de Film Fantastic de la Bucheon. Cunoscut si sub numele BIFan, festivalul infiintat in 1997 se tine anual in orasul sud-coreean Bucheon (Pucheon), concentrandu-si atentia pe productii sud-coreene si internationale, cu precadere din Extremul Orient si Asia de Sud-Est, apartinand genului horror, thriller, mister si fantezie. Nu este un festival cu o competitie propriu-zisa, insa la finalul sau se acorda un premiul pentru Cel mai bun film prezentat in cadrul festivalului.

Acceptand premiul, Lee Min-ho a spus: „Cred ca acesta e primul premiu pe care il primesc pentru un film. Asta il transforma intr-un premiu pe care nu-l voi uita foarte mult timp de acum inainte. Am realizat deja doua proiecte cu Moon Chae-won. Asta s-a intamplat in niste momente din carierele noastre cand nu multa lume stia despre ele. Dar intalnind-o din nou pe Moon Chae-won dupa atat de mult timp si primind un premiu impreuna, face acest premiu plin de semnificatii.”

La randul ei, Moon Chae-won declara pe scena, la primirea premiului: „De ce acest premiu e atat de greu ? Inima mea bate atat de repede in acest moment… Voi continua sa ofer inapoi si sa-mi exprim multumirile pentru acest premiu prin proiectele viitoare. Multumesc.”

In timp ce cei doi actori se aflau pe scena, un reporter a intrebat, facand aluzie la un film mai vechi in care au aparut amandoi, „ET at our school”: „Daca ar fi sa mai lucrati impreuna la un proiect, ce fel de film ati vrea sa filmati ?” Zambind catre Lee Min-ho, Moon Chae-won a raspuns: „Mi-ar placea daca ar fi o melodrama. Nu spun nu nici unui film cu mai multa actiune.” Glumind, Lee Min-ho nu a putut sa nu o taxeze cu o gluma: „Nu esti prea atletica pentru un asemenea rol ?” Dar in final a fost de acord: „Daca ar fi sa mai fac un proiect impreuna cu Moon Chae-won, pentru ca sunt la varsta la care pot aparea in melodrame, cred ca un asemenea film ar fi cel mai potrivit.”

La 28 de ani, Lee Min-ho e pe val. Va aparea la anul in mega-productia „Bounty Hunters”, ce va fi o coproductie sino-coreeana, dar pe la mijlocul anului viitor va trebui sa ia in considerare perioada necrutatoare a stagiului militar obligatoriu. In ce o priveste pe Moon Chae-won, aceasta va aparea spre sfarsitul acestui an intr-o drama romantica planuita a fi filmata inca din 2006, „Mood of the Day” , unde il va avea partener pe Yoo Yoon-seok, film la care se lucreaza din 2014.

Articol realizat de cris999 – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>