Surpriza lui Jun Ji-hyun„Assassination”, cel mai asteptat film al acestei veri, a avut parte de o promovare profesionista, in mod constant vedetele mega-productiei aparand in presa mondena si vorbind despre rolurile interpretate si despre eventualul succes de casa al productiei. Toata lumea a cazut de acord ca filmul va fi cu siguranta o lovitura de box-office, prezenta in sine a marilor nume din distributie fiind garantia acestui fapt. Intr-un interviu acordat cu 2 saptamani inaintea premierei, Lee Jun-jae, unul din starurile productiei, declara: „Ultima mea productie a fost filmul „Big Match”, dar e o mare diferenta intre rolul din acest film si personajul Yeom Suk din „:Assassination”. Aveam 78 de kg inainte, si am slabit pana la 63 de kg pentru acest rol. Aceeasi gerutate o aveam si in gimnaziu.” (in Coreea, gimnaziul dureaza 3 ani si cuprinde perioada de varsta 12-13 pana la 15-16 ani). Faptul ca a slabit mult pentru acest rol se explica prin natura rolului interpretat, personajul sau fiind surprins in mai multe etape ale vietii, de la varsta de 20 de ani pana la cea de 60. Actorul a marturisit, de altfel, ca a fost o povara sa interpreteze un personaj cu 20 de ani mai tanar, respectiv mai batran decat varsta sa actuala (in prezent, Lee Jung-jae are 42 de ani).

Cu ocazia evenimntului de promovare al filmului de la inceputul acestei luni, vedetele din distributie au fost intrebate ce vor face daca filmul va reusi sa vanda peste 5 milioane de bilete (un numar decent de bilete pentru un succes de box-office, daca ne raportam la un „Ode to My Father” cu 10 milioane bilete vandute, sau la liderul incontestabil „Roaring Currents”, cu peste 17 milioane bilete vandute). „Nu suntem Lee Jung Jae si promisiunea pentru AssassinationYoon Bong-gil, dar daca atingem 5 milioane de bilete vandute, vom dona o multime de cutiute cu mancare ca act caritabil”, a spus Jun Ji-hyun. Actrita facea referire la o figura cunoscuta a istoriei coreene, Yoon Bong-gil, un tanar luptator pentru independenta Coreei, care a pus la cale in 1932 un atentat cu bomba ce a ucis mai multi demnitari japonezi in timpul ocupatiei japoneze in Peninsula. Ulterior, acesta a incercat sa se sinucida detonand o noua bomba, ascunsa intr-o… cutiuta de mancare. Intrebat daca face o promisiune daca filmul va vinde 8 milioane de bilete, Lee Jung-jae a spus: „Nu am mai facut pana acum o promisiune legata de box-office. Totusi, desi 8 milioane e un numar mare, as vrea sa fac o promisiune daca filmul va vinde 8,15 milioane de bilete, pentru ca 15 august (15.08 – 8,15 milioane) e ziua aniversarii eliberarii Coreei de sub ocupatia japoneza. Deci, daca filmul va ajunge la vanzari de cel putin 8,15 milioane de bilete, vom tine cu totii un eveniment cu imbratisari gratis pentru toata lumea”. Cifra de 8,15 milioane de bilete pare uriasa, insa nu e imposibil a fi atinsa, in conditiile in care anteriorul film al regizorului Choi Dong Hoon, „The Thieves”, in care apar si cei doi actori din „Assassination”, a vandut peste 13 milioane de bilete.
In ce o priveste pe Jun Ji-hyun, aceasta a facut public ieri faptul ca… este insarcinata. La 3 ani dupa casatoria cu omul de afaceri Choi Joon-hyuk, Jun Ji-hyun a recunoscut ca este inscarcinata in 10 septamani, urmand a naste la inceputul lui 2016. Actrita a preferat sa ascunda presei aceasta stire datorita obligatiilor contractuale privind promovarea filmului „Assasination”. „Filmul inseamna afaceri, in timp ce sarcina tine de viata personala. Toti actorii si stafful de productie au muncit din greu pentru finalizarea si promovarea acestui film, si ne-am facut griji ca eventuale stiri despre sarcina lui Jun Ji-hyun vor scoate „Assassination” din lumina reflctoarelor”, a declarat un reprezentant al companiei de productie a filmului. Acesta a continuat: „Jun Ji-hyun nu a vrut sa devina o povara pentru film din cauza sarcinii, astfel ca a participat la toate evenimentele promotionale, atata timp cat nu a fost o problema pentru sanatatea sa”. Pana in prezent, actrita a acordat nu mai putin de 50 de interviuri legat de „Assassination”, alaturi de alte cai de promovare.

„Assassination” are premiera azi in Coreea, astfel ca in curand vom afla daca promisiunile facute de protagonisti vor fi indeplinite sau nu va mai fi cazul de asta. In ce-o priveste pe Jun Ji-hyun, probabil acesta va fi ultimul proiect in materie de film (si seriale de televiziune), aceasta urmand a se concentra pe fericitul eveniment care urmeaza sa se produca la ineputul anului viitor.

Articol realizat de cris999 – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>